נכתב ע"י Tomim;1105415:לדעתי כל מי שבקטגוריה הראשונה - היינו שלא מתעסק עם וידאו ורינדורים - כמעט אף פעם לא ינצל את היכולת המלאה של המעבד. וממילא התועלת לא שווה את הזינוק במחיר.
קניתי עכשיו מחשב מבוסס i3, לוח אם מבוסס B75, וSSD מסדרת EVO החדשה של סמסונג והמחשב פשוט טס בכל צורה שאני עובד עליו.
מיותר לציין שהמחיר שלו נמוך משמעותית.
כמובן שיש חשיבות עליונה להתאמת הרכיבים זה לזה כפי שציין פותח האשכול.
נכתב ע"י trew;1105424:שאלה שאינה מן המניין, אם אני רוצה לקנות ברכישה הקבוצתית מחשב חזק יותר ממה שקונה כלל הקבוצה זה אפשרי (זאת אומרת גם כך מדובר על הזמנת חלקים)?
נכתב ע"י פופקו;1105514:חוץ מזה - משתמש גרפיקה כבד -הוי אומר כששלושה תוכנות גרפיקה ...
נכתב ע"י Tomim;1105553:אני לא הולך להתווכח פה, שכל אחד יעשה את השיקול שלו, האם בשביל שימוש חד/דו/תלת פעמי בתוכנה לעריכת וידאו וכדו' הוא מוכן לשלם עוד מאות אם לא אלפי שקלים.
לגבי סיום דבריך, כדי לא להטעות אנשים בחנתי את עצמי שוב:
פתחתי אקרובט,
פוטושופ עם קובץ כבד (עיצוב למשאית: 300 מ"ב, 13,000 פיקסלים לרוחב)
אינדיזיין - ספר עם 300 עמודים משולבים תמונות (65 מ"ב, מדריך טלפונים ופרסומות )
אילוסטרייטור - סתם קובץ, לא מצאתי קובץ ממש כבד.
כרום עם מספר לשוניות לאתרים שונים.
יכולתי לזפזפ בין התוכנות חלק. ולבצע בכל אחד פעולות משמעותיות (שינוי גודל שכבה, עריכת תיבת טקסט בדף המאסטר וכדו') והכל עבר חלק ללא תקיעות.
אני לא יגיד שלא היה שיהוי של שניה או יותר (בעיקר קריאה מהHD של הדאטה) אבל לא משהו שמבחינתי יצדיק את המחיר...
ושוב, שכל אחד יעשה את השיקול שלו.
בשורות טובות!
נכתב ע"י 2OR;1107726:לחילופין, אפשר כבר להשקיע בפצצה הבאה:
רשמי: Mac Pro יהיה זמין בדצמבר החל מ-$2,999
http://www.gadgety.co.il/82171/mac-pro-יהיה-זמין-בדצמבר/#more-82171
![]()
נכתב ע"י trew;1107792:אני חושב שאני מוריד הילוך בקשר להזמנת המחשב, אני חושב שמצאתי אלטרנטיבה שיכולה להיות מתאימה יותר בשבילי (אני באמת יעשה את זה? עדין חושב)
http://cgcookie.com/blender/2013/08/09/setting-up-a-render-farm/
בנתיים זה נראה ש4 מחשבים יעלו 11,000
מצד שני מדובר על האצה של פי 4 ברינדור.
נכתב ע"י פופקו;1107704:הפער מחירים הגדול שאתה מדבר בהצעות של מערכות מחשב, זה כי אתה מתכוון למחשבים ברמה הרבה יותר נמוכה, מחשבים ברמת הביצוע שאני נותן- תוכל להשיג ב"דור מערכות" וכדו' באיזור מחיר של 8000-15000 אלף ₪ , וזו ההשוואה הנכונה שראוי לעשות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים