עזרה התארגנות לשבת כשמזמינים אורחים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה אתם מכינים לשבת כשבאים אורחים ?

שאני מזמינה אני לוקחת חופש חמישי מהעבודה כדאי שאתארגן בלי לחץ
ולכן יוצא שאנחנו מזמינים מעט מאוד אולי פעמיים בשנה
בעלי טוען שאני מכינה המון ושאני יוריד מאכלים זה יקל עלי
אשמח לשמוע מימכם גם איך אתם מתארגנים

• הוסף לסימניות
כל אחת והרמת לחץ שלה בגדול אצלי לא זוכרת שבת בלי אורחים זה כבר ניהיה הרגל ביום רביעי כבר מכינה חלות ומקפיאה שעטוף בניילון נצמד סלטים (לפחות 10 סוגים) מנה עיקרית(בשר, עוף, פרגיות) וקינוחים בחמישי בערב ככה שבשישי נשאר לי להכין דג, חמין, 2 תוספות (בדרכ פשטידה ואו אורז או אנטי פסטי או תפו"א) וזהו השבת מוכנה
כמובן שאם באלך להתקשקש עם סעודה שלישית אפשרי להכין גם איזו פשטידה לקנות סוגי גבינות וסלמון מעושן

• הוסף לסימניות
אז אני גם הייתי ככה
עד שלמדתי להכין מראש!!
רביעי פשטידות ומנה אחרונה
חמישי הכל
שישי פינישם ונקיונות
ובכמויות גדולות ולהקפיא
מוריד את הלחץ ב 50%

• הוסף לסימניות
תלוי כמה את עמוסה
אם את מאד עמוסה ולא מגיעה להכין מראש במהלך השבוע
אז ברור שבשביל לארח בכיף ובשמחה
חייבים להוריד רמה ולהכין פחות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אנסה קצת להכין יום יומיים קודם

• הוסף לסימניות
מאד מקל להכין את הבסיס מראש במקפיא ונשאר רק תוספות ודגים. מה אפשר להקפיא? בשר לסוגיו. חזה עוף מממולא לפני אפיה לשלוף ואפות. כל מיני חזה עוף. טורטיות ממולאות בחזה עוף ומוכנות לטיגון. בורקס בשר מפילו או בצק עלים שיפודים כדו. כמובן קינוחים ועוגות ואז אפשר לארח ברמה גבוהה ממש ובלי לטרוח יותר מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה