דרוש מידע התארחתם בישיבת בעלזא בקוממיות?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע חוו"ד על המקום לשבת משפחתית גדולה
לגבי נקיון ועוד
אין להם לשלוח תמונות
דחוף
תודה!

• הוסף לסימניות
היינו שם לפני כמה שנים
זכור לי שהיה ממש בסדר ונהנינו מאד
חלק מהמשפחה אצלינו פדנטיים ממש, ולא זכור לי סצנות חריגות ;)
יש שם שטח גדול בחוץ, הכל מאד מרווח
בקיצור, זכור לי שהיה מוצלח

• הוסף לסימניות
היינו שם לפני שבע שנים היה נקי ביותר.

• הוסף לסימניות
זה נקרא נוף שדות?

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שנה בדיוק.
המקום ממש ממש נקי. כאילו שטפו ממש יסודי לפני שהגענו. רק אין מקלחות במקום, אין מראות, השירותים הם ציבורים כלומר לכל מסדרון יש חדר שירותים. המקום עצמו ממש מרווח.
החדרים ממש בסדר המיטות לא משהוא. בכל זאת ישיבה... בית המדרש ממש גדול, חדר האוכל בינוני אבל יש מסדרון גדול ורחב. המון המון המון דשא. מול יש שדות כך שניתן לטייל שם.
לפעמים יש בחוץ ריח של פרות אבל רק אם המחשב רוח הוא לא לטובתכם.
עוד פרטים בשמחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שהאשכול ישן אבל אולי בכל זאת מישהוא יודע
כמה מיטות יש בישיבת בעלזא וכמה חדרים
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה