דרוש מידע התארחתם בישיבת יסודות?

• פותח הנושא LED
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מבררים על המקום לשבת משפחתית.

אשמח לשמוע אם הייתם שם
מה יש לכם לומר על המקום
מטופח? נקי? יש מרחבים?
ממליצים ?

תודה רבה
יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
מבררים על המקום לשבת משפחתית.

אשמח לשמוע אם הייתם שם
מה יש לכם לומר על המקום
מטופח? נקי? יש מרחבים?
ממליצים ?

תודה רבה
יעזור לי מאד!!
הגדולה או הקטנה?

• תודה
Reactions: LED
  • הוסף לסימניות
הייתי שם.
מטופח (אם כי עכשיו שמיטה אז מסתמא קצת פחות אבל הייתי שם לפני כמה חודשים והיה מצוין).
נקי, נקיון של בחורי ישיבות.
יש מרחבים.
ממליץ.
בבקשה
אין בעד מה!!!

• תודה
  • הוסף לסימניות
הגדולה? של הרב לב?

• תודה
  • הוסף לסימניות

היינו שם
הנשים התחלחלו
הגברים אמרו שזה סטנדרט גבוה לישיבה,
יש חצר גדולה, קצת דשא, עצים,
החדרים בקרוואנים, מיטות ברזל (רוחב של ילדים)
יש מזגנים מעולים ממש, היה לנו אפילו קר,
חדר אוכל גדול מאד,
עובש בשירותים ומקלחות, קצת נמלים....
סה"כ די בסדר, לא מתקרב לבית רגיל.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה