נכתב ע"י חנון;1448813:יש לי קובץ מאורשים ויקטורי מכאן
עשיתי עיצוב מהיום מאה יום - לוח 100 יום לחתונה
נכתב ע"י פשוט;1448916:תחפש פה מתנה לכלה...
יש המון רעיונות.
הנה כמה:
בושם
ארנק
מחזורים
סידור
תהילים
סט קוסמטיקה
שעון מאורסים(אני עשיתי יכולה לעזור בענין)
נכתב ע"י דודו10;1448974:אשמח אם תשלח לי דוגמא.
תודה!
לא מתאים לעסוק בפורום מעין זה (הפורום חרדי כידוע) בנושאים אינטימיים כאלו (יש הבדל גדול באם מישהי שואלת איזה מתנה לתת לכלתה, לשאלה מעין זו!) ובפרט שהשואל הוא רק חבר שזה כבר גובל ב'בל תשקצו'.נכתב ע"י דודו10;1448713:שלום,
ב״ה ובסייעתא דשמיא חברי הטוב התארס.
ביקש ממני חברי רעיונות ועצות (אשמח לקבל דוגמאות) למתנות להביא לארוסתו.
[כגון ספירת הגומר, ושלל רעיונות מקוריים]
תודה מראש
בשמחות תמיד!
נכתב ע"י הגפן;1448993:לא מתאים לעסוק בפורום מעין זה (הפורום חרדי כידוע) בנושאים אינטימיים כאלו (יש הבדל גדול באם מישהי שואלת איזה מתנה לתת לכלתה, לשאלה מעין זו!) ובפרט שהשואל הוא רק חבר שזה כבר גובל ב'בל תשקצו'.
ועוד, אתה בטוח שאין בזה בעיה הלכתית?
לאחר תגובה "עניינית" מעין זו, אין לי כבר מה להוסיף!נכתב ע"י דודו10;1448997:המתן קצת.... עוד 3 חודשים פורים![]()
נכתב ע"י דודו10;1448986:בפרטי.
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //