התבודדות

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• _MG_3901_s.jpg
    KB 557.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מותק!! מרגישים אפילו את הרוח...

• הוסף לסימניות
כן, גם אותי מיד תפסו הצבעים - תכולים וכתומים וזהו... יפהפה!

• הוסף לסימניות
מדהים איך שהפוקוס עושה את העבודה טוב

• הוסף לסימניות
מותק של תמונה! :)
המריחה של הצמחים בצד שמאל קצת מפריעה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;694833:
מותק של תמונה! :)
המריחה של הצמחים בצד שמאל קצת מפריעה לי.
זה דוקא אחד הדברים שאהבתי! מדהים!!!

• הוסף לסימניות
ווואו! ממש תמונה מתוקה..

• הוסף לסימניות
אכן, כתם הפז של הג'ינג' נותן חן מיוחד לתכלת החורפית הזו.
(הדר, על שם הצבע?;))

• הוסף לסימניות
אהבתי, ממש חמוד .
הייתי נותנת יותר מרווח בצד ימין ע"ח שמאל

• הוסף לסימניות
בקשר לקרחת בפדחת... סתתם.
תמונה מתוקה וג'ינג'ית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;695797:
אהבתי, ממש חמוד .
הייתי נותנת יותר מרווח בצד ימין ע"ח שמאל

נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דקל;695805:
בקשר לקרחת בפדחת... סתתם.
תמונה מתוקה וג'ינג'ית...

הדר טוענת בתוקף שיש לה שיער ואפילו מבקשת שיעשו לה קוקו. אז בבקשה לא לפוצץ לה את הבועה!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה