- הוסף לסימניות
כןאהבתי ממש את הרעיון יש לך מדיח כלים?
כי לי אין ונראה לי קשה ממש לשטוף אותם
אבל חוץ מיזה שזה מקל זה גם סדרררר במקרר וחוסך מקום
לסלטים נראה פגז
תודה רבה
1
שטפתי אחת ביד, לא נורא, כמו צלחת זכוכית.
עשה לי הרבה סדר ונח מאוד לשימוש.
כןאהבתי ממש את הרעיון יש לך מדיח כלים?
כי לי אין ונראה לי קשה ממש לשטוף אותם
אבל חוץ מיזה שזה מקל זה גם סדרררר במקרר וחוסך מקום
לסלטים נראה פגז
תודה רבה
1
לזכוכית יש מעלה משמעותית - יותר בריאה לאוכל שלנו לעומת פלסטיק. בפרט בחימום, אבל גם באחסון. שווה לי לשלם בשביל זה (תשלום חד פעמי בד"כ... קונים פעם אחת והכלים משרתים אותנו נאמנה תקופה ארוכה...).לגבי שבת יכול להיות שזה פתרון מצויין כי זה משמש גם לחמום על פלטה וגם להגשה
אבל לגבי יום חול לא חושבת שזה כזה יותר טוב מקופאות פלסטיק פשוטות וזולות -
1.רב האוכל של יום חול (אצל רובם ) מבושל בסירים אז בכל מקרה צריך להעביר לקופסא או זכוכית או פלסטיק פשוטה.
2. מחממים במקרוגל ולא על פלטה והפלסטיק מתאים למקרוגל מצוין
3.חושבת שרובם לא חושבות בארחות צהריים פשוטות על כלי הגשה.. ישר מהסיר\ קופסא לצלחות וחסל , כך שלא חשוב הנראות של הכלי הגשה בארוחת צהריים
אין לי קישור, קניתי בחנות, יש לי אותם כבר כמה שנים, אני לא משתמשת במכסים בתנור ובפלטה, אלא מכסה בנייר כסף, המכסה משמש אותי רק למקרר.וואו, אהבתי ממש!!
@כתב עט או @רבקה אנשין יש לכן אולי קישור של הסטים מנעמן?
המכסים תואמים גם לתנור ולפלטה או שצריך לקנות מכסים אחרים בנפרד?
לא תאמיני איך שהמדיח משתלט על הלכלוך, הפיירקסים יוצאים נוצצים כמו חדשים, לא מוסיפה סנט מוריץ.באמת נראת עקרת בית למופת!שאפו!!
לענין הניקיון- אני הייתי משתמשת בעבר בפיירקסים לשבת והפסקתי מהסיבה הזו, בעיקר כשהייתי אופה בתבנית עוף/דג עם רוטב, כל המוצש היה הולך לי על קרצופים, לא מאמינה שהמדיח יכול להתגבר על זה.
אולי כמה השפרצות של סנט מוריץ יעזרו..
שותפת כל שבת. אבל אין לי את הכמויות האלו.גם אני משתמשת בפיירקס של נעמן עם המכסים, מאוד נח!
אבל ברור לי שזה מתאים רק למי שיש מדיח, בלי מדיח ברור שעדיף חד"פ.
המכסים תואמים מקרר ופלטה.וואו, אהבתי ממש!!
@כתב עט או @רבקה אנשין יש לכן אולי קישור של הסטים מנעמן?
המכסים תואמים גם לתנור ולפלטה או שצריך לקנות מכסים אחרים בנפרד?
ומה אם תשימי נייר אפיה?אני הייתי משתמשת בעבר בפיירקסים לשבת והפסקתי מהסיבה הזו, בעיקר כשהייתי אופה בתבנית עוף/דג עם רוטב, כל המוצש היה הולך לי על קרצופים
ולתומי חשבתי ש29 ש"ח לתבנית של איקאה (ועוד בלי מכסה) זה זול עד למאודאין לי קישורים כי אני קונה בחנות. בד"כ מצוי בסטנד בחוץ, בתקופות של מבצעים ולא רק.
3 קופסאות ב40 ש"ח וכדו'...
זה לא תבנית אפיה, זה גם כלי הגשה, ונייר אפיה פחות מתאים (בעיני) להגשה.ומה אם תשימי נייר אפיה?
זה תבנית לכל דבר. ככה יישמר ולא יתלכלך כל כך.
ולתומי חשבתי ש29 ש"ח לתבנית של איקאה (ועוד בלי מכסה) זה זול עד למאוד
אפשר לשים נייר אפיה ולהוציא אותו לפני ההגשה. היתה תקופה שהייתי מערבבת בתוך התבנית (והרוטב שנמקח בצדדים מלכלך ושורף אותה יותר מהאפיה עצמה) אז שמתי נייר אפייה רק לזמן הערבוב.זה לא תבנית אפיה, זה גם כלי הגשה, ונייר אפיה פחות מתאים (בעיני) להגשה.
לא האמנתילא מאמינה שהמדיח יכול להתגבר על זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים