דרוש מידע התבשיל שבתחתית הסיר נשרף!

• הוסף לסימניות
יש לי סיר גדול של חברה טובה ומוכרת מאד
שבכל פעם שאני מבשלת משהו שדורש בישול ארוך כמו-צלי,מרק וכ'ו
הסיר פשוט בולע אל קרבו את תחתית המאכל וכך נשאר בתחתית הסיר אוכל שרוף.
אז הוספתי מים בבישול,הרתחתי עם אבקת כביסה ושפשפתי עם סקוצ'ים מיועדים לסירים עקשניים ו..ו...
ודיי!!
נמאס לי להכין אוכל שאחר כך צריך להאבק עם הסיר!!
למישהי יש פיתרון??

• הוסף לסימניות
יש כזה תחתית לסיר שמונע את מה שתיארת
וכן לפעמים יש מאכלים רגישים יותר שצריך לבדוק אותם מידי פעם אם יש מספיק נוזלים, במיוחד צלי.

• הוסף לסימניות
מאכלים כאלו שדורשים בישול ארוך - חייבים על אש קטנה
עם אש גדולה מיד נתפס למטה על החלק התחתון

• הוסף לסימניות
גם לי יש סיר כזה ששורף המון (גם מחברה טובה ומוכרת)
פשוט לא משתמשת איתו לבישול ארוך
זה לא קשור לתבשיל או לאש, עם סירים אחרים לא נשרף רק איתו

• הוסף לסימניות
יש לי סיר גדול של חברה טובה ומוכרת מאד
שבכל פעם שאני מבשלת משהו שדורש בישול ארוך כמו-צלי,מרק וכ'ו
הסיר פשוט בולע אל קרבו את תחתית המאכל וכך נשאר בתחתית הסיר אוכל שרוף.
אז הוספתי מים בבישול,הרתחתי עם אבקת כביסה ושפשפתי עם סקוצ'ים מיועדים לסירים עקשניים ו..ו...
ודיי!!
נמאס לי להכין אוכל שאחר כך צריך להאבק עם הסיר!!
למישהי יש פיתרון??
להחליף סיר
אני כבר לא יודעת מה זה לשרוף מאכלים...

• הוסף לסימניות
אצלי זה סיר שמשמש אותי כבר כמה שנים טובות [8]
ואני נאלצת משך כל הבישול לערבב עם כף
אחרת קורה לי בדיוק ככה
ועזבי את הניקיון- זה עושה ריח רע לאוכל :(
טוב כנראה עבר זמנו
שלך חדש???

• הוסף לסימניות
אצלי זה סיר שמשמש אותי כבר כמה שנים טובות [8]
ואני נאלצת משך כל הבישול לערבב עם כף
אחרת קורה לי בדיוק ככה
ועזבי את הניקיון- זה עושה ריח רע לאוכל :(
טוב כנראה עבר זמנו
שלך חדש???
שלי חדש יחסית
כמעט שנתיים בשימוש זה נקרא?
לא מבשלת בזה הרבה-לכמויות גדולות בעיקר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על כל התגובות!!
אחיות לסירה...
@1 היה אברהם מה זה נון סטיק?

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הסירים של הנון סטיק- זה סירים עם ציפוי לא דביק(לי אישית יש של פוד אפיל, מאז שגיליתי אותם פשוט זרקתי את כל הישנים ועברתי אליהם) האוכל יוצא מעולה, לא נדבק. אם כן נדבק (לדוגמא בסיר של הטשולנט בשבת) שפשוף קל עם סקוצ' והכל הלכלוך יוצא בקלות

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הסירים של הנון סטיק- זה סירים עם ציפוי לא דביק(לי אישית יש של פוד אפיל, מאז שגיליתי אותם פשוט זרקתי את כל הישנים ועברתי אליהם) האוכל יוצא מעולה, לא נדבק. אם כן נדבק (לדוגמא בסיר של הטשולנט בשבת) שפשוף קל עם סקוצ' והכל הלכלוך יוצא בקלות
איך הניקוי של המכסה של הטשולנט?
נכנס שומן קשה בתוך המסגרת?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אתם משתמשים עם נון סטיק או פוד אפיל

• הוסף לסימניות
זה הסירים שהרב לנדא היה נגד השימוש בהם
כי בתהליך הייצור יש שומן לא כשר שעוזר ללכלוך לא להדבק לסיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה