התגברות על חסימה מכניסה לאתר

• הוסף לסימניות
חסמו לי את הכניסה לאתר מסוים, החסימה היא ע"י בעל האתר ולא בגלל סינון של הספק וכיו"ב.
שיניתי את כתובת אי פי ולא עזר. מה עושים? זה חשוב לי מאד... תודה מראש למסייעים

• הוסף לסימניות
בשביל להתגבר על החסימה אתה צריך לדעת ע"פ איזה פרמטרים הוא חסם אותך.

יש אינסוף אופציות:
שם מחשב
כתובת IP
דגם מעבד
MACADDRESS
וכו' וכו' וכו'....

תנסה כל מיני משחקים של שינויים עד שתבין ע"פ מה הוא חסם אותך.

• הוסף לסימניות
על המסך מופיע לי שחסם את הכתובת איפי,, איך אני משנה את ההגדרות שהזכרת?

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שניסית לשנות את כתובת הIP הפנימית שלך...זה לא יעזור כי כשאתה יוצא החוצה לרשת, אתה יוצא עם כתובת שונה - שאותה בעל האתר חסם.

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי לבד. פניתי לספק שלי והם החליפו, החלפתי גם את השם מחשב שלי אולי צריך גם לשנות את הכתובת ip אצל נטפרי?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת? אין אפשרות שהם יחליפו לי כתובת ip?

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שכתובת הIP החיצונית שלך הוחלפה?
הכתובת מופיעה כאן
http://netfree.link/ip

אם אתה בטוח, נסה להיכנס לאתר בחלון גלישה בסתר

• הוסף לסימניות
לא. באמת לא השתנה. מעניין, דיברתי עם הספק שלי וביקשתי שיחליפו ואמרו לי שהחליפו......

• הוסף לסימניות
תדגיש להם כתובת IP חיצונית,
באיזה ספק אתה?

• הוסף לסימניות
הם לא כל כך יודעים מה שהם מדברים,
והם גם לא יודעים להחליף כתובת IP חיצונית,
אם זה ממש חשוב לך, תתנתק מהם לגמרי, תסגור את הקו,
אח"כ תפתח קו חדש, ואולי תקבל כתובת IP חיצונית שונה.

• הוסף לסימניות
למי ניסית להזיק שחסמו אותך?

• הוסף לסימניות
הם לא כל כך יודעים מה שהם מדברים,
והם גם לא יודעים להחליף כתובת IP חיצונית,
אם זה ממש חשוב לך, תתנתק מהם לגמרי, תסגור את הקו,
אח"כ תפתח קו חדש, ואולי תקבל כתובת IP חיצונית שונה.
עשיתי כעצתך, ביקשתי מהם שינתקו ואחר כך יחברו ואכן עשו כך ובכל זאת נשארתי עם אותו כתובת:(

• הוסף לסימניות
לא מסוגל להבין איך מוכנים לעזור בכזו בקשה?!
מי יודע מה עומד מאחרי זה?
אם בעל אתר חוסם אולי יש לו סיבות טובות.

• הוסף לסימניות
אולי תדון לכף זכות? כתבתי משהו בפורום מסוים ועוד אנשים כמוני כתבו אותו דבר ובעל האתר מחק את זה כי לא התאים לו והוא באופן קבוע מוחק על ימין ועל שמאל הודעות של אנשים והרבה אנשים מתלוננים על כך. אז הבעתי תרעומת על כך וציינתי שזה דיקטטורה במיטבה. זה הכל אז הוא מחק גם את ושוב מחיתי עד שהחליט לחסום אותי. זה הסיפור......

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
עשיתי כעצתך, ביקשתי מהם שינתקו ואחר כך יחברו ואכן עשו כך ובכל זאת נשארתי עם אותו כתובת

הדגשתי לסגור לגמרי, תתקשר לסגור את הקו לגמרי, ואחר כך תעשה טלפון נוסף שאתה רוצה לפתוח קו חדש.
לא בהכרח שיעזור, אבל אולי.

• הוסף לסימניות
אולי תדון לכף זכות? כתבתי משהו בפורום מסוים ועוד אנשים כמוני כתבו אותו דבר ובעל האתר מחק את זה כי לא התאים לו והוא באופן קבוע מוחק על ימין ועל שמאל הודעות של אנשים והרבה אנשים מתלוננים על כך. אז הבעתי תרעומת על כך וציינתי שזה דיקטטורה במיטבה. זה הכל אז הוא מחק גם את ושוב מחיתי עד שהחליט לחסום אותי. זה הסיפור......
אין לי תלונות עליך אתה יודע אולי שאתה צודק, אבל אנשים אחרים שלא יודעים...
[אא"כ כולם יודעים משהוא שאני לא יודע:rolleyes:]

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי..
איך זה עובד באמת?
מה אתרים שאני נכנס אליהם יודעים עלי?
מה לדוגמה 'פרוג' יודע עלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה