קורונה התגלה מקור ההיווצרות של הנגיף ומפיץ העל שלו!!! וזה לא בסין.

• הוסף לסימניות
וואו, מחזק, מרגש!
כתיבה יפה מאוד!
כ"כ התפרסם ונגע בי, שהעליתי גם אני אשכול על זה , בלי שידעתי שהעלית אותו כבר.(סתם שתדעי, זה כבר רץ במיילים...)
https://www.prog.co.il/threads/מחזק-מרגש-קיבלתי-ומעבירה-הלאה.597219/#post-8296303

כן...מדהים המהירות של הטכנולוגיה.. חברות לא מאמינות לי שכתבתי את זה כי הן קיבלו את זה כבר ממקום אחר לגמרי...
בעז"ה כשיבוא משיח כולנו נהיה שם תוך שתי שניות... ;)

• הוסף לסימניות
כן...מדהים המהירות של הטכנולוגיה.. חברות לא מאמינות לי שכתבתי את זה כי הן קיבלו את זה כבר ממקום אחר לגמרי...
בעז"ה כשיבוא משיח כולנו נהיה שם תוך שתי שניות... ;)
לגמרי.... הזוי.
רק מעיד , כמה המאמר שלך שווה קריאה...ומיוחד במיוחד! (כמו המאמרים שרצים במייל:p)

• הוסף לסימניות
מצמרר!!
מרגש ומעורר!!
תודה רבה מאוד על השיתוף!!!
הלוואי ונזכה

• הוסף לסימניות
מזל טוב לרגל הופעת המאמר בדף הראשי

תודה... לא יודעת איך הוא הגיע לשם...
שמחה שזה נוגע בלבבות, לא חלמתי ולא תכננתי שזה יתפרסם ככה...
בסה"כ לא חידשתי כלום רק הנחתי את זה על הבמה.

• הוסף לסימניות
תדעי לך שזה רץ בכל המקומות האפשריים!

אני חושבת שמה שנגע באנשים זה הצורה החמודה שבא הבעת את הכאב, כתיבה פשוטה ונוגעת.

• הוסף לסימניות
חשבתי ששילמו לכם על זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה