זה משהו שהיה כל השבוע בכולל מורשה למרות שלא הרגיש טוב
היו 2זה משהו שהיה כל השבוע בכולל מורשה למרות שלא הרגיש טוב
לא רוצה לחשוב בכלל הלאה![]()
תקשיבו כולכם
אני שמעתי את זה ממקור שני
אין לקחת את זה כמשהו ממקור ראשון!!!
הבנתי שנפל ביום שישי ברחוב [ כמו מהספורים בסין ]ואתמול הגיעו תוצאות לקורנה
אנשים עזרו לו לקום וכו ועכשיו כולם צריכים בידוד
וגם הדגישו שהיה בכולל אם זה נכון או לא אני לא יודעת.
זה מה שאני שמעתי
בשורות טובות
עריכה
עכשיו שאלתי שוב משהו אם זה נכון או לא
אמר לי נכון ואמיתי לגמרי!!!
אז כל אחד יקח מזה מסקנות איזה שהוא רוצה
כרגע לא ששמעתיחוץ משניהם יש עוד מישהו מהדר?
מאמינה שמי שהיה באזור כבר עודכןנשמח לשמוע מידע מדוייק על המסלולים של החולים
צריך לדווח עליו!!אחד מהם לפחות לפי מה שאני יודעת
לא מוכן להיכנס לבידוד
מה זאת אומרת לא מוכן להכנס לבידוד?ביום חמישי היה בשחרית בתפילה של 7
וכל יום היה בשיעור הדף היומי
הוא נפל תו"כ לימוד עם החברותא בבית הכנסת
והיו שניים שעזרו לו לקום
אחד מהם לפחות לפי מה שאני יודעת
לא מוכן להיכנס לבידוד
פשוטו כמשמעומה זאת אומרת לא מוכן להכנס לבידוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים