התהוות של עמוד קומיקס

• הוסף לסימניות
תרשים דיו צבע

קבצים מצורפים

• תדצ.jpg
    1.4 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מדהים!!
מומלץ לפתוח
הסקיצה הראשונה היא ידנית?

• הוסף לסימניות
מעולה!!
מהרגע הראשון ועד לסיום הטוב

• הוסף לסימניות
הסקיצה מדהימה!! למה הורדת פרטים באינקינג?

• הוסף לסימניות
הידני כ"כ יפה
(וגם כל השאר)

• הוסף לסימניות
האיורים נהדרים, כל פעם אני ניהנת מהאיורים של חבורת תריג!!!

אבל שוב אני אומר את דעתי (אולי זה עיניין של טעם??)
מה שמפריע לי שהתוצאה של האינקינג קצת שפיצית, דוקרת
ולכן התלהבו כאן מהסקיצה הראשונה, שהקווים שלה יותר עבים בסיומת

עוד משהו שהפריע לי שיש שינוי בעובי של הקווים וזה נותן מראה קצת יותר כבד לקומיקס

בכל אופן תמשיכו לעשות חייל
עבודות נהדרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2108874:
מדהים!!
מומלץ לפתוח
הסקיצה הראשונה היא ידנית?

כן , אני מצייר על לוח שרטוט עם עפרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2110293:
הסקיצה מדהימה!! למה הורדת פרטים באינקינג?

כי לא היה זמן ברמת הדד ליין והייתי חייב להתקדם...
#גם זה קורה לפעמים...(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה