התהפך לי התצוגה במחשב

• הוסף לסימניות
הפס של התוכנות במקום שיופי לי למטה מופיע לי בצד ימין..
ככה זה שהתינוק בבית המעון בחופש..
מה עושים? יש איזה קיצור דרך במקלדת ששכחתי.

• הוסף לסימניות
כל התצוגה במחשב התהפכה
או רק שורת המשימות (החלק התחתון עם כל התוכנות הפתוחות)
במידה ורק שורת המשימות
את יכולה לגרור לאזור התחתון (ואז לחיצה ימנית ונעילת שורת המשימות)
או
לחיצה ימנית עליה
הגדרות שורת המשימות
ושם להגדיר בקצה התחתון את שורת המשימות

• הוסף לסימניות
לגרור לא הצלחתי
ולחצן ימני הגדרות לא רואה שם אפשרות של מיקום תחתון תוכלי אולי לשלוח לי צילום מסך?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
הפס של התוכנות במקום שיופי לי למטה מופיע לי בצד ימין..
ככה זה שהתינוק בבית המעון בחופש..
מה עושים? יש איזה קיצור דרך במקלדת ששכחתי.
קליק ימני על שורת המשימות, "הגדרות שורת המשימות", בחלון שנפתח מחפשים שורה "מיקום שורת המשימות", ובוחרים "קצה תחתון".

• הוסף לסימניות
כמה שזכור לי - קונטרול ואלט שמאלי + חיצים למעלה ולמטה

או להכנס להגדרות תצוגה ושם לשנו את הכוון

• הוסף לסימניות
לגרור לא הצלחתי
ולחצן ימני הגדרות לא רואה שם אפשרות של מיקום תחתון תוכלי אולי לשלוח לי צילום מסך?
תודה ענקית

אם לא הצלחת לגרור זה יכול להיות שזה בגלל ששורת המשימות נעולה,
אפשר לעשות קליק ימני על שורת המשימות, להוריד את הסימן V על אפשרות הנעילה,
ואז לגרור להיכן שרוצים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם דרך ההגדרות הצלחתי
הקיצור דרך לא עבד משום מה..
רק שאלה קטנה למה כשלוחצת על המיל
השורה נעלמת מלמטה?

• הוסף לסימניות
תודה עכשיו זה טוב חוץ מהשאלה האחרונה על המיל..

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בדיוק במייל???
תוכל להעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
אין עליכם!!
בסוף הסתדר באמת נעלתי.
תודה על הכל!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה