התהפך מימין לשמאול???

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים פתאום רוב החלונות שאני פותח הכפתורים של סגירה עברו מצד ימין לשמאול אני לא עשיתי כלום אני לא יודע מלה זה וזה מאוד מפריע לי

upload_2018-6-16_22-47-42.png

מה אני יכול לעשות???

• הוסף לסימניות
מה שאתה מפנה אותי לשם סגור בנטפרי מה עוד יש להציע??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מגירסה 67 של הכרום הם שינו את מיקום הכפתורים , לצד שמאל כמו בגירסאות הבינלאומיות

אני מניח שאם יבקשו מהם מספיק הם אולי יחזירו את זה בגירסה הבאה

• הוסף לסימניות
לא פתרון -

אבל אם אתה רוצה לצאת אתה יכול ללחוץ פעמיים על המקום הריק עכשיו - איפה שהיה פעם האיקס - ואז זה יסגור לך את החלון - אפילו שאין שם איקס!

• הוסף לסימניות
לא פתרון -

אבל אם אתה רוצה לצאת אתה יכול ללחוץ פעמיים על המקום הריק עכשיו - איפה שהיה פעם האיקס - ואז זה יסגור לך את החלון - אפילו שאין שם איקס!
לא הצלחתי להפוך חזרה ואשמח גם לתרון
זה קשה להתרגל גם אם לסגור נצליח בצד ימין עדין ה"מזער" נשאר שם וכל החלוניות נהפכו

• הוסף לסימניות
אם רק בכרום הייתי שותק אבל זה גם בעוד הרבה תוכנות כמו ווארד, ועוד כמה תוכנות האם זה גם קשור לגירסה של כרום??

• הוסף לסימניות
מגירסה 67 של הכרום הם שינו את מיקום הכפתורים , לצד שמאל כמו בגירסאות הבינלאומיות

אני מניח שאם יבקשו מהם מספיק הם אולי יחזירו את זה בגירסה הבאה
לי יש את הגירסה הכי מעודכנת.
וזה לא כך...

• הוסף לסימניות
מוזר , באמת הגירסה האחרונה, ואצלך ה X של הסגירה בצד ימין ?

• הוסף לסימניות
כנראה קשור

כבר לא נתקלתי ב7 המון זמן ..

• הוסף לסימניות
לי גם יש את הגרסה הזו -
גרסה 67.0.3396.87 (גירסה רשמית) (64 סיביות).

מותקן על מחשב חדש מהשנה.

עד יום שישי האיקס של הסגירה היה בצד ימין, ופתאום מהיום בבוקר השתנה, וזה ממש מעצבן.
זה מוזר, כי המחשב לא ביצע איזה עדכון.

• הוסף לסימניות
רק לי זה לא מפריע?
זה כמו הרבה מהתוכנות

upload_2018-6-17_19-34-33.png

upload_2018-6-17_19-35-39.png

upload_2018-6-17_19-36-45.png

upload_2018-6-17_19-37-6.png

וכו וכו וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה