כללי התולעת של טללים, הביעו חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הבאנר,
אמור להופיע בעמוד הבית של האתר של "טללים"- ספרי ילדים.

קבצים מצורפים

• sfarim.swf
    KB 11.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד!!!
לדעתי כדאי לעשות פונטים יותר מעניינים ואולי לעשות את הכיתובים צבעוניים.

• הוסף לסימניות
ממש מתוק, לוקח קצת מידי הרבה זמן עד שתולעי ספרים מגיעים...

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד גם הצבעים מושכים את העין רק שנראה לי שהמילה טללים מגיעה אות אות זה קצת מפשיט את זה (מבחינת פשוט) אולי בגלל שיש את האפקט הזה בכל התוכנות הפשוטות כמו פויר פוינט וכד'
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
התולעת מדהימה
חסר לי קצת בזרימה של הבאנר, הוא לא רץ וצריך לחכות לראות מה יקרה בהמשך...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מסכים עם אלו שטוענים שהמילה טללים צריך להגיע כמילה,
ו/או הרבה יותר מהר.

• הוסף לסימניות
אולי לשים את הלוגו של טללים כמו שהוא במקום לכתוב טללים?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מצטרף למתלוננים על הקצב.
אבל, עדייןזה מושקע ויפה.

הפריע לי קצת שהתולעת מופיעה אחרי הכיתוב "פתאום כולם הופכים", ולא במקביל.

• הוסף לסימניות
מצטרף למתלוננים על הקצב.
אבל, עדייןזה מושקע ויפה.

הפריע לי קצת שהתולעת מופיעה אחרי הכיתוב "פתאום כולם הופכים", ולא במקביל.

• הוסף לסימניות
חמוד!!!!!!!! עשה לי מצב רוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה