התייעצות התופעה המטורפת של שתיה ומוזיקה טרנסית בחתונות

מצב
הנושא נעול.
איך אומר טראמפ דברים משתנים ובמהירות.
לא מבין איך משגיח בן 50 אמור לתקשר בכלל עם בחור בן 19, הפער ביניהם הוא של 150 שנה.
אל תהפוך את כל מי שמבין קצת בערכיות חוץ מלהשתולל ולהשתגע כמו בהמות למשגיח זקן, תאמין לי שרוב הצעירים באזור גיל עשרים מבינים טוב מאד שזו לא השמחה שאמורה להיות בחתונות.

האמת , הופתעתי
אי אפשר לדמיין שהדבר הזה הוא חתונה
זה מזכיר את הפאבים בקומיקסבא
בחיים לא ראיתי קבוצה של אנשים שרוקדים קדאצקה כל אחד לעצמו
אף אחד לא מוצא מקום
אין מעגל, אין שמחה אחת שכולם סביבה
מי החתן? ברחמים! לא נראה שהוא מעניין מישהו
אם הייתי זמר - החתונה הזו היתה בעיניי כישלון

שמעת את השירים המקוריים איך שהם מופיעים באלבום?
לא מתקרב לאיך שזה נשמע בחתונות. (קל מסתתר זה שיר שקט ועדין)
כל שיר אפשר להפוך למשוגע.
יש בשיר הזה (קל מסתתר )קטע שיוצר אקסטזה (שמנופפים עם הידיים)
וזה מה שאוהבים בשיר הזה ,אף אחד לא מתרגש מהמילים.
אם זה עם היה עם מנגינה מרגשת וערכית אף אחד לא היה מתייחס לשיר הזה

גם נגד האינטרנט יצאו (ועד היום) והנה תראו כמה גולשים כאן.. מי חלם לפני 10 שנים שיהיה לו אינטרנט, "כשר" כמובן?!?!
אכן כך...
ולכל המחנכים של הדור בעניין המוזיקה,
תחנכו את עצמכם, ותתנתקו מהאינטרנט...
אשכול זה איננו לצורך פרנסה....

זה מבחינתי מוזיקה יהודית אמיתית שגורמת לשמחה
וזה לא נראה שהבחורים פה בדיכאון
גם בהופעות בתל אביב לא נראה שהציבור בדיכאון ממש לא, אבל מי כמונו יודע איזה דיכאון יש שם?
ואם אתה חושב שזו מוזיקה יהודית אין לי מושג באיזה עולם גדלת? לא שמעתי על אף אחד שמגדיר את זה בתור מוזיקה יהודית, כולנו יודעים מאיפה המוזיקה הזו מגיעה...

שלום וברכה:
בעיה רצינית [כולל ה'ריקודים' כריקודי הגויים] אבל צריכים להגיע לשורש הבעיה, ואכמ"ל.
לדעתי, כצעד נכון וכמשקל נגד הוא, שמי שיש לו בנים בישיבות ומתעתדים להגיע לחתונות, שידריך אותם לברר מראש אצל החתן האם יהיו מוזיקה וריקודים כאלו ואלכוהול וכו', שאם כן, לא יגיעו לחתונה, ואז כשיהיו הרבה כאלו, הענין יעלה למודעות וימנעו מזה, ותהיינה שמחות יהודיות בחתונות.
או שאין לך בנים בישיבה או שלא דיברת איתם כבר המון זמן או שאתה לא מהאוכלוסיה שסובלת מהנגע הזה...
בצער רב, אבל זה כבר לא רלוונטי בדורנו...

גם בהופעות בתל אביב לא נראה שהציבור בדיכאון ממש לא, אבל מי כמונו יודע איזה דיכאון יש שם?
ואם אתה חושב שזו מוזיקה יהודית אין לי מושג באיזה עולם גדלת? לא שמעתי על אף אחד שמגדיר את זה בתור מוזיקה יהודית, כולנו יודעים מאיפה המוזיקה הזו מגיעה...
אתה ראית את הקליפ לפני שאתה מגיב?
זה נראה שהגבתם על סרטון אחר

אכן כך...
ולכל המחנכים של הדור בעניין המוזיקה,
תחנכו את עצמכם, ותתנתקו מהאינטרנט...
אשכול זה איננו לצורך פרנסה....
זה לא קשור למחנכים, זה פשוט לא שמחה, והנושא פה הוא לא האם לצאת מהאולם או לא.
זה פשוט לא הגיוני להפוך חתונה לקרקס מגועל, ותאמין לי שאני יותר צעיר ממך.

עוד אשכול של קיטרוג לשון הרע וצרות עין.

כל כך חבל שלוקחים בחורי ישראל מהודרים ויקרים, עושים זום אין ל'בטעלע'ך' שבאתרוג ומעלים על כך אשכול.

יש כל כך הרבה הרבה טוב להתמקד בו
ממש לא
אנחנו רוצים שהבחורים יהיו באמת טובים
נ.ב. זה לא כזה בלעטלעך כמו שאתה מקטין אותה .

יאלה תשחרררררררר
תשחרררררר את עצמך מהסיגריות גועל נפש... יש יום יפה היום אויר נקי אתה בטח לא מסוגל לחוש אותו
נ.ב. בגילך הייתי מעשן, אגב גם בגיל שנתיים הייתי עם מוצץ, התקדמתי קצת מאז.

כן?
נראה לי שרוב התיעודים של מוזיקה מטורפת בחתונות מגיעים דווקא מהציבור ה"שמור"
להזכירך מי שהכניס את מקצבי הטראנס לציבור החרדי הוא חסיד ויז'ניץ...
מגוחך לחלוטין. מאיר אדלר הוא האיש שהכי ראוי לשבח בתחום המוזיקה החסידית כי הקים סגנון שונה לחלוטין ממה שיש בחוץ ויצר תוכן איכותי לקהל.
פשוט אתה אף פעם לא נכנס לחתונות לא שמורות...

בן כמה אתה?
אל זה שכשהיית צעיר לפני עשר עשרים שלושים אבעים חמישים שנה
זה לא היה ככה לא הופך את זה לטירוף,
היום זה מה שנורמלי,
ככה החברים שלו רוקדים, וככה גם הוא רוקד,
ובמחילה, החתן נמצא בשנים שלפני חתונתו בכל חתונות חבריו,
ובסוף הוא רוצה 'מצעב' לא פחות.
אני צעיר לא פחות ממך, והתחתנתי לפני פחות משנתיים, ותאמין לי היתה שמחה אמיתית בלי כל הגועל נפש הזה, וגם היום רוב החתונות לא נראות ככה, זה התחיל רק בישיבות המופקעות, ולדאבונינו זה נכנס גם קצת לישיבות הטובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה