התוצאות לפניכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1750514:
מתנצלת מראש על ההתערבות... אך לא התאפקתי. סורי:eek:

מסכימה איתך בחלק מהדברים אך חשוב לי לציין נקודה חשובה.
שיש המוווון רמות בצילום. מיותר לגמרי לציין...
אך אין עניין לדרוש מצלמת ילדים סטודיו/חוץ.
שתתמקצע ברמת צלם חתונות...
ובהחלט אין לה בזה שום צורך/עניין...
כל מקרה לגופו של עניין...

ולדעתי אמרתי פה דברים מ'זה מיותרים ומובנים מלכתחילה....;)

למה בעצם?
זה לא תחום צילמי מוצר או אדריכלות- אלו תחומים יחסית קרובים.
צילום בני אדם על מנת להוציא אותם יפים בתנאים משתנים.

חלק מהצלמות פה גובות מחיר לא נמוך- למה שהרמה שהם יציגו תהיה נמוכה יותר?

אם כבר זה הפוך- הבעיה הכי גדולה של צלמי חתונות זה מגבלות הזמן והמקום- תמיד יש לחץ של זמן בשל איחורים וכאלה. שעות הצילום הרבה פעמים קשות מאוד - ובחירת הלוקיישן מושפעת תמיד ממקום הארוע והיא לא נוחה תמיד.

צלמתי כמה וכמה פעמים סט צילומי משפחה ללא לחץ של זמן ומקום- היה תענוג והתנאים היו כאלה שאני יכול לחלום עליהם בצילום כלה .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1750547:
למה בעצם?
זה לא תחום צילמי מוצר או אדריכלות- אלו תחומים יחסית קרובים.
צילום בני אדם על מנת להוציא אותם יפים בתנאים משתנים.

חלק מהצלמות פה גובות מחיר לא נמוך- למה שהרמה שהם יציגו תהיה נמוכה יותר?

אם כבר זה הפוך- הבעיה הכי גדולה של צלמי חתונות זה מגבלות הזמן והמקום- תמיד יש לחץ של זמן בשל איחורים וכאלה. שעות הצילום הרבה פעמים קשות מאוד - ובחירת הלוקיישן מושפעת תמיד ממקום הארוע והיא לא נוחה תמיד.

צלמתי כמה וכמה פעמים סט צילומי משפחה ללא לחץ של זמן ומקום- היה תענוג והתנאים היו כאלה שאני יכול לחלום עליהם בצילום כלה .

לא הובנתי. וחבל מאוד....
לא דברתי על צילום משפחה/כלה בחתונות...
אלא על צילומים שרק צלמי חתונות נפגשים איתם. כמו: צילום אולם מלא נשים שכווולן רוקדות וכו'....
לא הייתה לי כל ספק שיבינו על מה פה הכוונה.

ומקווה שעכשיו הובנתי.:)

• הוסף לסימניות
אני השוויתי את אותו תחום.

צילומי חוץ לכלות/חתנים/ברצוות/משפחות/ילדי חלאקה.

ותחשבי שלצלם חתונה זה רק חלק קטן מאוד מהארוע בעוד שלכם זה ההההככככללללל.

למה שתתמקצעו בזה פחות מאיתנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1750587:
אני השוויתי את אותו תחום.

צילומי חוץ לכלות/חתנים/ברצוות/משפחות/ילדי חלאקה.

ותחשבי שלצלם חתונה זה רק חלק קטן מאוד מהארוע בעוד שלכם זה ההההככככללללל.

למה שתתמקצעו בזה פחות מאיתנו?

לכן הדגשתי שלא לזה התכוונתי...
ומסכימה עם כל מילה שלך... :)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מעיזה באשכול המקצועי הזה להביע דיעה,
אבל באמת אולי אלו שממש מקצוענים יעלו מידי פעם תמונות ממש מעולות (לא שלהם ) לנתח, להשוות להוציא מזה מתכונים כלמיני, זה יהווה מקור השראה

[זה נראה לי יותר מועיל מאשר לקונן כל הזמן על התמונות הוהתגובות]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1750615:
אבל באמת אולי אלו שממש מקצוענים יעלו מידי פעם תמונות ממש מעולות (לא שלהם ) לנתח, להשוות להוציא מזה מתכונים כלמיני, זה יהווה מקור השראה

מה לא שלהם?
אז מה הרעיון?
ובנוסף שזה אסור עפ''י חוקי הפורום.

• הוסף לסימניות
מותר לי להעיר אחרי כל המחמאות?

לא אוהבת את הצבעים, זה נראה כאילו צילמת ביום עם אובך.
והייתי פותחת איזה 1/3 סטופ או 2, בחוץ אנחנו מצפים ליותר אור בעיניים.

*כן, אני יודעת שכל הרעיון היה להשאיר שמיים לא שרופים. עדיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1750619:
מותר לי להעיר אחרי כל המחמאות?

לא אוהבת את הצבעים, זה נראה כאילו צילמת ביום עם אובך.
והייתי פותחת איזה 1/3 סטופ או 2, בחוץ אנחנו מצפים ליותר אור בעיניים.

*כן, אני יודעת שכל הרעיון היה להשאיר שמיים לא שרופים. עדיין.

לגיטימי לגמרי, את לא חייבת לאהוב;)

אם יהיה לך הערה ספציפית לגבי צילום עם הציוד הנ''ל, אשמח לשמוע.

את יודעת לאמר לי איך להוציא מהציוד הזה תוצאות טובות יותר?

כל עוד את לא עובדת עם הציוד הזה בשביל להבין איזה תוצאה זה מביא, (והתוצאות בשבילי הם בסדר גמור,אבל השמים הם הגבול וזו רק ההתחלה)
אז את פשוט לא חייבת להגיב, בשביל מה לטרוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1750615:

זה יהיה פספוס .
כל המטרה שלי שאנשים לא יעתיקו מתכונים אלא ילמדו עקרונות.

אני מנחש שכבר פוסטר קיבלה כמה הודעות פרטיות של "איזה פלאש זה" ו"בכמה קנית". (נכון??) וינסו להעתיק את אותו שימוש אחד לאחד כולל זוית מרחק עוצמה ורגישות ואז ילכו לאיבוד בתאים אחרים.

אישית- אני ממעט מאוד מאוד מאוד מלשתף תמונות של לקוחות שלי (גם הפייסבוק שלו סובל מחוסר עדכונים) וגם אם כן- התמונות לא יעמדו בכללי הפורום (כלות וכאלה...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1750636:
זה יהיה פספוס .
כל המטרה שלי שאנשים לא יעתיקו מתכונים אלא ילמדו עקרונות.

אני מנחש שכבר פוסטר קיבלה כמה הודעות פרטיות של "איזה פלאש זה" ו"בכמה קנית". (נכון??) וינסו להעתיק את אותו שימוש אחד לאחד כולל זוית מרחק עוצמה ורגישות ואז ילכו לאיבוד בתאים אחרים.

אישית- אני ממעט מאוד מאוד מאוד מלשתף תמונות של לקוחות שלי (גם הפייסבוק שלו סובל מחוסר עדכונים) וגם אם כן- התמונות לא יעמדו בכללי הפורום (כלות וכאלה...).

:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1750627:
לגיטימי לגמרי, את לא חייבת לאהוב;)

אם יהיה לך הערה ספציפית לגבי צילום עם הציוד הנ''ל, אשמח לשמוע.

את יודעת לאמר לי איך להוציא מהציוד הזה תוצאות טובות יותר?

כל עוד את לא עובדת עם הציוד הזה בשביל להבין איזה תוצאה זה מביא, (והתוצאות בשבילי הם בסדר גמור,אבל השמים הם הגבול וזו רק ההתחלה)
אז את פשוט לא חייבת להגיב, בשביל מה לטרוח?

ההערה לא ספציפית כי היא כללית,
זה שלא התנסתי בציוד הזה זה לא אומר שאני לא יכולה להעיר,

לדעתי, היית צריכה לחשוף יותר את הרקע (כלומר להוריד את עוצמת הפלאש ולפתוח יותר צמצם). אני לא יכולה לאמר את זה כי מעולם לא התנסיתי בצילומי חוץ עם פלאש למילוי? למה?

אין לי בעיה לא להגיב לעבודות שלך. אבל התרשמתי שאת עם ראש פתוח מספיק.

• הוסף לסימניות
אם היית בודקת היית רואה שיש תמונות שצולמו על 2.8 מקסימום 3.6

ולא , אישית אני לא מעירה למשהו הערות איך להשתמש בציוד, כשלי עצמי אין שמץ של מושג.

• הוסף לסימניות
אפשר שאלה מקצועית?
אני מצלמת וידאו בחוץ בד"כ עם תאורת לדים, שם אין בעית סנכרון פלאש/שאטר, האם גם שם יש משמעות לפילטר ND?
השתמשתי בו בעבר, כשהחלפתי מצלמה התלבטתי אם לרכוש ואני אסביר למה במקרה שלי הוא אולי מיותר
גם בצילום בצמצם פתוח- מה שעפ"י רוב אני עושה בצילום קלוז אפ, יש לי תמיד אפשרות לצלם במהירות גבוהה יותר. (כמובן, אם אני ארצה לצלם ים בחשיפה ארוכה אני אהיה בבעיה, אני מתכוונת על צילום סטנדרט שבו חשיפה קצרה לא גורעת)
דעתכם?
הגלים אשמח להסבר אם לא קשה לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1750654:
אם היית בודקת היית רואה שיש תמונות שצולמו על 2.8 מקסימום 3.6

ולא , אישית אני לא מעירה למשהו הערות איך להשתמש בציוד, כשלי עצמי אין שמץ של מושג.

אוקיי, אז תגידי שיש לך מגבלות ציוד, לגיטימי לגמרי.

זו לא הערה על שימוש בציוד.

(והצבעים הם ענין של WB בכלל)

• הוסף לסימניות
אני מבין מעט מאוד בוידאו- אבל כמדומני שעדיין תהיה בעיה ואולי חמורה יותר מאשר בסטילס.

אם את מצלמת 50 פריימים בשניה. אז עדיף לא לעבור במהירות תריס ה1/100. אם תצלמי נניח ב1/2000 יווצרו לך פערים (כי בכל פריים של 1/50 נניח הכנסה הקפאת תמונה של 1/2000) ואז אם יש תנועה של המצלמה בעיקר ימינה/שמאלה יוותר ריצוד/תמונה קופצת.

מה שאני כותב זה "הכללי אצבע" שאני מכיר מהוידאו. בפועל- ראתי צלמים מצלמים על מהירויות גבוהות יותר תוך הקפדה להמנע מתנועות מצלמה מסוימות ואז הריצוד לא בולט אבל כאמור- זה לא התחום שלי.

• הוסף לסימניות
1. לא הסברתי טוב את עצמי, הכונה האם בשימוש לסטילס בפנס מסוג זה, יש בעיה להעלות מהירות סגר במקום להשתמש בפילטר. ננסח אחרת- נניח שאין בעית סנכרון בפלאש, גם אז היית ממליץ להשתמש בפילטר או משנה שאטר?
2.
אם את מצלמת 50 פריימים בשניה. אז עדיף לא לעבור במהירות תריס ה1/100. אם תצלמי נניח ב1/2000 יווצרו לך פערים (כי בכל פריים של 1/50 נניח הכנסה הקפאת תמונה של 1/2000) ואז אם יש תנועה של המצלמה בעיקר ימינה/שמאלה יוותר ריצוד/תמונה קופצת.
למיטב ידעתי תזוזות מצלמה/פריים דווקא דורשות מהירות סגר גבוהה כדי למנוע מריחת תנועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה