<<< התוצאות >>>

• הוסף לסימניות
תוצאות הבחירות:

לפי מספרי ההודעות בפרוג באשכול מצביעים לחץ כאן

חן חן לזוכים!

רשימת הזוכים של העטים יתפרסמו בהמשך.

והנה הכתבה בJDN:

תחרות הבחירות של JDN ו’פרוג’ הסתיימה | התוצאות:
אשר קליין |23:09 | ב׳ בשבט תשע״ג

ההצבעה נסגרה 0 הצבעות
היה כיף היה נחמד, היה מותח והיה מרתק, אך לכל תחרות ואתגר יש סוף, לאחר שבועיים שלא חסכתם כשרון ומאמץ ושלחתם בזה אחר זה עשרות כרזות וסיסמאות מגוונות, נבחרו רק ארבעה מתוכם כמשכנעים וכמוצלחים ביותר.

קרא עוד:

75 – מצביעים לגדולים
74 – נגד ובעד
73 – הצד היפה שלנו

להזכירכם בקצרה את השתלשלות התחרות, לפני כשבועיים הכרזנו על פתיחת הקמפיין האישי שלכם, כאשר פנינו וביקשנו מכל גולש יצירתי שישלח כרזות סיסמאות וכדומה הכוללות תעמולת בחירות לטובת המפלגות החרדיות יהדות התרה וש”ס, מיום ליום גברה ההתעניינות מצד הגולשים, כן גם הפרסים המובטחים לזוכים במקומות הראשונים, בתחילה היו אלה שלושה פרסים יקרי ערך: חבילת פרסום באתר JDN, מחשב נייד יוקרתי, נופש משפחתית ל6 נפשות למשך 4 ימים בטבריה, וחבילת פונטים בשווי 1800 ש”ח.

בימים שהיו בשיא התחרות נוספו גם: עט יוקרתי עם הקדשה בשווי 70 ש”ח, לזוכים מהמקום החמישי ועד המקום ה-54 (50 עטים), ובשלבי סיום התחרות הגיעה גם חבילת נופש חלומית 3 לילות בטבריה לזוג עם ארבעה ילדים.

במשך כ72 שעות הוצגו בפניכם הכרזות עם הסיסמאות עליהם הצבעתם על פי בחירת לבכם, אלה היוו 50% מהתוצאות, את ה50% הנותרים קבעו צוות השופטים הבא:

קלמן בורנשטיין – מנכ”ל חברת פרסום “קלמן v”

איש התקשורת אברהם פרסטר מגיש יומן החדשות המרכזי ‘מבט לקהילה’ ברדיו קול חי

חיים גיל – העורך הכלכלי של ‘מרכז העניינים’ ומרצה לתקשורת ופרסום

יענקי ביכלר – האסטרטג ואיש יחסי ציבור

ולאה בלוי – האסטרטגית הידועה במשרד פרסום ‘נוחעם’

והזוכים הם:

במקום הראשון: 73 – הצד היפה שלנו. (אליעזר כהנא)

במקום השני: 56 – הדרך הנכונה. (א. גליק)

במקום השלישי: 51 – אתה קובע (ח. פוגל)

במקום הרביעי: 59 – “תדעו שאני בצרה גדולה” (משה ר.)

בהזדמנות זו נודה לכל אלה שנטלו חלק בתחרות וניסו את מזלם, כתבו מחקו, הזיעו וטרחו, ומעל כולם לכל העושים במלאכה ונותני הפרסים ה”ה: אליהו פריד מחברת "פונטייפ" ולחנות המתנות לייפציג רחוב המגיד ממעזריטש 106, ביתר עילית, חברת שישא ניהול ונופש 02-6263663 , לחברי צוות השיפוט, לאתר ‘פרוג’ על שיתוף הפעולה המלא,

ולגדול מכולם הגרפיקאי חזקי גולדמן – ‘הברקה בפרסום’ שניצח על המלאכה על כל שלבי התחרות.

• הוסף לסימניות
במקום הראשון: 73 – הצד היפה שלנו. (אליעזר כהנא)
http://www.prog.co.il/showpost.php?p...2&postcount=73

במקום השני: 56 – הדרך הנכונה. (א. גליק)
http://www.prog.co.il/showpost.php?p...6&postcount=68

במקום השלישי: 51 – אתה קובע (חני פוגל)
http://www.prog.co.il/showpost.php?p...0&postcount=63

במקום הרביעי: 59 – “תדעו שאני בצרה גדולה” (משה נחמן רביבו)
http://www.prog.co.il/showpost.php?p...1&postcount=72

• הוסף לסימניות
מה עם הזוכים בעטים
והדירוג הכללי?

• הוסף לסימניות
שאלה

מענין, 3 הזוכים הראשונים קיבלו יחסית קצת מאוד לייקים (מקצועיים..) בפרוג
והגיעו למקום הראשון בדירוג השופטים...

שנית, הערת אגב, הזוכה הראשון הגיע אחרון לתחרות אחרי שנסגרה התחרות
אפשר לראות לפי התאריך שזה עלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיין;936529:
מענין, 3 הזוכים הראשונים קיבלו יחסית קצת מאוד לייקים (מקצועיים..) בפרוג
והגיעו למקום הראשון בדירוג השופטים...

שנית, הערת אגב, הזוכה הראשון הגיע אחרון לתחרות אחרי שנסגרה התחרות
אפשר לראות לפי התאריך שזה עלה.

לשופטים היה להם השפעה על 50% מהתוצאות, ואכן כל אלו קבלו כמה בחירות משופטים.

הזוכה הראשון שלח יחסי יותר מוקדם מכולם, ומשום מה זה הגיע בטעות לספאם.

• הוסף לסימניות
ומזל טוב לזוכים המאושרים!!!:)
ותודה ענקית להברקה בפרסום!!!

נ.ב. הברקה, אם אתה כבר משיג כאלה שופטים (ואני מדברת על כל תחרות שהייתה עד כה) קצת חבל שלא שומעים את דבריהם, מה ולמה החליטו לבחור את מה שבחרו, זה מוסיף המון ידע, צבע ועניין גם לאחר התחרות.

לדעתי זה חשוב מאד וחבל שנפספס את החלק הזה...

שוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הייתי כאן בימים האחרונים,
אהבתי את התוכן בכרזות שזכו במקום הראשון, אולם צרמה לי מאוד שגיאת הלשון:
אם חלילה יתממש גזירת הגיוס
תתממש הגזירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;936649:
ומזל טוב לזוכים המאושרים!!!:)
ותודה ענקית להברקה בפרסום!!!

נ.ב. הברקה, אם אתה כבר משיג כאלה שופטים (ואני מדברת על כל תחרות שהייתה עד כה) קצת חבל שלא שומעים את דבריהם, מה ולמה החליטו לבחור את מה שבחרו, זה מוסיף המון ידע, צבע ועניין גם לאחר התחרות.

לדעתי זה חשוב מאד וחבל שנפספס את החלק הזה...

שוב תודה רבה!

אני ינסה לפנות לשופטים ולשאול מי מוכן לתת הסבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;936657:
לדעתי בלי להיכנס לפוליטיקה הסלוגן היה מבריק במיוחד וקליט.
נכון לגמרי!

• הוסף לסימניות
בשם כל המשתתפים בתחרות, אני מבקשת להביע צרור ברכות למנהל והאחראי על התחרות, ח. גולדמן 'הברקה בפרסום', על הניהול המקצועי והמסור של התחרות.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל בקשה.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל שינוי.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל שאלה.

אני מקוה מאוד שמנהלי התחרות (בעלי האתר JDN) מודעים לעבודתו המסורה והשקעתו המאומצת בארגון וניהול התחרות. ואם לא, אז כאן המקום לספר על כך.

לנהל תחרות כזאת, לקבל עשרות קמפיינים וכרזות, לקבל עשרות שאלות ובקשות, לטפל בשלל תקלות ובעיות טכניות, תחת לחץ עצום של זמן, ולתת התייחסות מכובדת, מבינה ועניינית לכל פונה ולכל ענין, היא אומנות ממש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;936896:
בשם כל המשתתפים בתחרות, אני מבקשת להביע צרור ברכות למנהל והאחראי על התחרות, ח. גולדמן 'הברקה בפרסום', על הניהול המקצועי והמסור של התחרות.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל בקשה.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל שינוי.

תודה ענקית על המענה המיידי לכל שאלה.

אני מקוה מאוד שמנהלי התחרות (בעלי האתר JDN) מודעים לעבודתו המסורה והשקעתו המאומצת בארגון וניהול התחרות. ואם לא, אז כאן המקום לספר על כך.

לנהל תחרות כזאת, לקבל עשרות קמפיינים וכרזות, לקבל עשרות שאלות ובקשות, לטפל בשלל תקלות ובעיות טכניות, תחת לחץ עצום של זמן, ולתת התייחסות מכובדת, מבינה ועניינית לכל פונה ולכל ענין, היא אומנות ממש!

הזדהתי עם כל שורה.
היו כאן מקצוענות ומסירות ממש לא רגילים.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
ענקית
ענקית
ענקית
ענקית
jdn
ולחזקי גולדמן 'הברקה בפרסום'
על ההשקעה הגדולה והסבלנות שגילו על כל הבעיות.
:)היה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה