דרוש מידע התורה חסה, אז בואו נצטרף אליה ונחסוך כסף בביטוח

• הוסף לסימניות
כולנו משלמים ביטוח, יש יותר ויש פחות, אבל כולנו שם..., ביטוח חיים, משכנתא, בריאות, רכב ועוד.
השאלה כמה משלמים..., וזה דבר שצריך לדעת, שהפרש בין המחירים יכול להיות של עשרות אחוזים. ואשתף.
חיפשתי לעשות ביטוח מקיף לרכב, ואמרו לי חברי וידידי שביטוח מקיף + חובה אמור לצאת בסביבות ה6/7 אלף ש"ח לשנה, כי אין לי עבר ביטוחי.
נכנסתי לאתר השוואת מחירים, רשמתי את כל הנתונים, והגיעה לי הצעת מחיר של 11000 ש"ח, כן, אתם שומעים טוב אחד עשרה אלף שקל.
אוקיי, למחרת אני מקבל טלפון מסוכן ביטוח של אחת החברות שנמצאת שם בהשוואת מחירים, והוא אומר לי כמובן במתק לשונו, "היי פלטיאל, מה שלומך" ואני עונה ומשחק אותה קשוח...., בקיצור לא אלאה אותכם בידידות המופלאה שרקמנו, הוא בנחמדותו ואני בהקשחתי, הוא מציע לי הצעה מפתה שאי אפשר לסרב לה, אם אני סוגר איתו את הביטוח בשיחה הזאת, הוא מוריד לי בסביבות האלף ש"ח. אבל רק אם אני סוגר איתו בשיחה הזאת, כי אם לא, לא בטוח שהמבצע ימשך..., ב"ה שלא התפתיתי, כי אחרי כמה שעות קיבלתי טלפון מסוכן שהיה בהסדר עם החברה המוכרת של האוטו, והציע לי ביטוח מקיף+חובה, בלי עבר ביטוחי, כל נהג מגיל 16.9 עד גיל 196 ב5500 ש"ח בלבד.
מה למדתי מזה? אל תפתו לשפת החלקלקות של סוכני ביטוח למיניהם, זה דבר שאפשר להוריד את מחירו בלי פרופורציות. האתר זה שיטת מצליח. (אגב, ראתיי את זה גם באלבר, אם אתה מזמין רכב באתר אתה מקבל במחיר גבוה ובתנאים נוראיים, ואם את המתקשר אליהם, הכל משתנה.
לא גמרתי, אחרי תקופה החלפתי רכב, ושוב עלתה סוגיית הביטוח על השולחן, תכננתי לעצמי את פריסת ה5500 לשנה, ואפילו חששתי שיעלה ליותר כי היתה תביעה...
ומסתבר שטעיתי, קיבלתי טלפון מסוכנות, ואומרים לי בשיא הפשטות שהמחיר שעלי לשלם, הוא 4920 בלבד.
וכל זה בביטוח רכב.
בביטוח משכנתא גם ירד לי בכמה עשרות שקלים לחודש בשיחת טלפון פשוטה לסוכן.
יאללה חבר'ה, דיברנו מספיק, עכשיו לכו לסוכנים ובקשו מהם לראות מה הם יכולים לעשות בשביל להוזיל לנו את הביטוחים שלנו.
בייי.

• הוסף לסימניות
על איזה פניה את מדברת? הראשונה? או הזולות?
הראשונה.

אם יש לך סוכנ/ת ביטוח אמינ/ה מירב הסיכויים שהם יצליחו להוציא הצעות זולות יותר מכל האתרים למיניהם ומאנשי מכירות שמנסים למכור ולהרוויח כמה שיותר. יש מספיק קומבינות בעניין ביטוחי הרכב שמאפשרים להוריד את מחיר הביטוח

• הוסף לסימניות
אוקיי
אז את מצטרפת למאמר הנרגש.
מצטרפת ותומכת בעצומה...

ובהערת אגב, אם אנשים היו יודעים כמה אפשר לחסוך בתחום הזה ולוקחים את הכסף שחסכו בביטוח ומשקיעים אותו בתוכנית חסכון כלשהי היו מרוויחים הרבה יותר.. (הרי גם ככה הם היו רגילים להוציא את הסכום הזה והתרגלו להוצאה הקבועה הזו, אז לפחות שיהיה ערך מוסף לעניין)

• הוסף לסימניות
כי אחרי כמה שעות קיבלתי טלפון מסוכן שהיה בהסדר עם החברה המוכרת של האוטו, והציע לי ביטוח מקיף+חובה, בלי עבר ביטוחי, כל נהג מגיל 16.9 עד גיל 196 ב5500 ש"ח בלבד.
אפשר פרטי סוכן?
ואיזה חברת ביטוח?

• הוסף לסימניות
לי יצא הבדל של 700 שח בהמקחות בין 2 סוכנים.
יכול ליהיות שאם הייתי ממשיכה הייתי מצליחה להוריד עוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה