חשוב לציין כי במוצ"ש אין תחבורה לעת עתה, רק בראשון.
העיקר שיש לנו 'נציגים'..
980 982 אמורים לחזור ממחרונראה לי שכל הקווים לצפון מהריכוזים החרדים עדיין לא חזרו.
מה החידוש? שבעיצומו של החג אין תחבורה לב"ב? אכן חידוש גדול.
צודק.מה החידוש? שבעיצומו של החג אין תחבורה לב"ב? אכן חידוש גדול.
חוזר ביום חמישי969 עדיין לא חזר, ונראה לי שכל הקווים לצפון מהריכוזים החרדים עדיין לא חזרו.
אני נסעתי אתמול מבני ברק לאלעדבהלוך היה בסדר בחזור אני פתאום קולטת ש280 לא מעלה לאוטובוס יותר מ20 אנשים!!
נסעו אוטובוסים חצי ריקים!!!!.
ואז מגיע אוטובוס 279 לפתח תקווה ומעלה בלי הגבלה!!!
חוצפהההה
עליתי עליו בלית ברירה לפתח תקווה עם שלוש ילדים אחרי שחיכתי בתחנה במשך שעה וחצי!
279 הגיע בלינסון שם ירדתי בקניון וחיכתי ל92 לכיוון בני ברק
אבל הבחור בושש מלהגיע
בדיקה קצרה העלתה שהוא גם לא מתכנן...
עליתי על 51 וירדתי ב10 וחצי בלילה בזבוטינסקי
והתילתי לצעוד עד רחוב חזון איש!!!!
פשוט הזוי הזוי הזוי
באוטובוס שמעתי כל אנשים שמתכננים להתלונן .
מישי כאן יודעת אם יש למה ולמי להתלונן?
על מה להתלונן?
להתלונן איך קו אחד נוסע עם 20 לבני ברק וקו אחר נוסע עם חמישים באותה שעה לפתח תקווה!!!!על מה להתלונן?
על התקנות החדשות?
על הקורונה?
או על 92 שלא יצא.
כאוס גדול באמת.
שואלת אותי?
אני יושבת בבית.
גועל נפש. אין מילה אחרת. יש את מקלב במשרד התחבורה אבל לא יודע אם יש לו מה לעשות.אני נסעתי אתמול מבני ברק לאלעדבהלוך היה בסדר בחזור אני פתאום קולטת ש280 לא מעלה לאוטובוס יותר מ20 אנשים!!
נסעו אוטובוסים חצי ריקים!!!!.
ואז מגיע אוטובוס 279 לפתח תקווה ומעלה בלי הגבלה!!!
חוצפהההה
עליתי עליו בלית ברירה לפתח תקווה עם שלוש ילדים אחרי שחיכתי בתחנה במשך שעה וחצי!
279 הגיע בלינסון שם ירדתי בקניון וחיכתי ל92 לכיוון בני ברק
אבל הבחור בושש מלהגיע
בדיקה קצרה העלתה שהוא גם לא מתכנן...
עליתי על 51 וירדתי ב10 וחצי בלילה בזבוטינסקי
והתילתי לצעוד עד רחוב חזון איש!!!!
פשוט הזוי הזוי הזוי
באוטובוס שמעתי כל אנשים שמתכננים להתלונן .
מישי כאן יודעת אם יש למה ולמי להתלונן?
פשוט חרפה!!!להתלונן איך קו אחד נוסע עם 20 לבני ברק וקו אחר נוסע עם חמישים באותה שעה לפתח תקווה!!!!
980 כבר חזר עד כמה שידוע לי יחד עם 978 (לכרמיאל/זכרון יעקב)980 982 אמורים לחזור ממחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים