התחברות לוואטצאפ בנטפרי ---

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מנסה להתחבר לוואטצאפ לפי המדריך של נטפרי ונתקע לי בשלב האימות של מספר הטלפון.
כותב לי שגיאה
ביאור 2025-01-19 222002.png

LDPlayer כבר מותקן אצלי וההתחברות לוואטצאפ עושה בעיות.
יש מי שיודע לעזור?
אודה על כך מאוד

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה אמור ללחוץ על ההודעה של GOGGLE PLAY אח"כ לבחור CANCEL.
תשלחי לי הודעה באישי

• הוסף לסימניות
אתה אמור ללחוץ על ההודעה של GOGGLE PLAY אח"כ לבחור CANCEL.
תשלחי לי הודעה באישי
האם יש לכם פיתרון?
נתקעת ג"כ באותן שלב.
נטפרי טוענים (כבר למעלה מחודש) שהם מנסים לפתור את התקלה אך אין צפי מתי ואם בכלל.

• הוסף לסימניות
שלום,
הייתי מחוברת לוואטסאפ דרך נטפרי.
המחשב עבר איתחול עקב תקלה ועלי לעדכן שוב את הוואטסאפ.
כעת הוא מבקש עדכון תוכנה ונתקע.
בפורום נטפרי ענה לי מישהו שגם הוא עם אותה בעיה ולנטפרי עדיין אין פיתרון...
האם יש למישהו מידע בנושא??

• הוסף לסימניות
הוואטצאפ לא עובד לי (בנטפרי) ומבקש עדכון.
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה