יש דברים שחסומים בהגדרות או שהכל פתוח?מישהו?
איך ואיפה אני בודקת?יש דברים שחסומים בהגדרות או שהכל פתוח?
תיכנסי להגדרות של נטפריאיך ואיפה אני בודקת?
האם יש לכם פיתרון?אתה אמור ללחוץ על ההודעה של GOGGLE PLAY אח"כ לבחור CANCEL.
תשלחי לי הודעה באישי
יש כבר גירסה חדשה, תנסי.האם יש לכם פיתרון?
נתקעת ג"כ באותן שלב.
נטפרי טוענים (כבר למעלה מחודש) שהם מנסים לפתור את התקלה אך אין צפי מתי ואם בכלל.
למחוק את הגירסה הקודמת?יש כבר גירסה חדשה, תנסי.
לא צריך פשוט להתקין על האמלטורלמחוק את הגירסה הקודמת?
למחוק את הגירסה הקודמת?
שוב קופצת הודעת שגיאה:לא צריך פשוט להתקין על האמלטור
אתה אמור ללחוץ על ההודעה של GOGGLE PLAY אח"כ לבחור CANCEL.
אין לי אפשרות ללחוץ על CANCEL.אתה אמור ללחוץ על ההודעה של GOGGLE PLAY אח"כ לבחור CANCEL.
בקישור שהבאתי יש מדריך תעבדי לפי המדריך.
תכתבי את המייל שלךאין לי אפשרות ללחוץ על CANCEL.
עוד לא הגעתי למסך הבא...
תכתבי את המייל שלך
תכתבי את המייל שלך
זה אפשרי שכאן באשכול נעדכן תמיד כשיש גרסה חדשהיש כבר גירסה חדשה, תנסי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים