התחברות לראוטר

• הוסף לסימניות
הזמנתי ראוטר של בזק וספק אתרוג
לפי חוברת ההתקנה של בזק בכתובת http://bnet.bezeq.co.il/
ניתן להגדיר "הגנת הרשת האלחוטית" "להגן על הרשת האלחוטית מפני שימוש של אנשים לא מורשים"
הכנסתי סיסמה בתיבה "הגנה לנתב תקן N"
וכעת כשאני מנתק את החיבור החוטי ומנסה להתחבר אל הראוטר שלי דרך הוי פי הוינדוס מעלה לי תיבה התחברות לרשת "הקלד את מפתח האבטחה של הרשת" כשאני מקליד את הסיסמה שאני זוכר מופיעה לי הודעה "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת".
ניסיתי לבטל באתר הנ"ל את ההגנה והוא לא מאפשר.
התמיכה של בזק אומרים לי שאני צריך לשלם 7 ש"ח בחודש על התמיכה כי זה לא כלול בהסכם
מה אני עושה עכשיו?

• הוסף לסימניות
תאפס את הראוטר (בתנאי שיש לך שם משתמש וסיסמא של ספק האינטרנט)

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה
ניתקתי את זה כמה פעמים כיבתי והדלקתי והוצאתי מהתקע וניתקתי את הקו לדקה ויותר וכו וכו

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון, גם אצלי היתה הבעיה, וזכור לי שהפתרון היה להתחבר לראוטר דרך כתובת IP 10.10.138
אני חושב שלא היה צריך סיסמא.
מלבד זאת חושבני שאתרוג אמורים לעזור לך בהתקנה הראשונית. תנסה את זה מולם

• הוסף לסימניות
תחפש כפתור קטן בראוטר תלחץ עליו עד שידלק נורה אדומה כמה שניות
אח"כ תכנס כרגיל 10.138 Admin Admin ותחזיר את השם משתמש וססמא שקיבלת מספק האינטרנט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;768117:
אח"כ תכנס כרגיל 10.138 Admin Admin ותחזיר את השם משתמש וססמא שקיבלת מספק האינטרנט
admin, 1234.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;768117:

הכפתור הזה נקרא RESET מאפס ויש בזה שני דרגות אחד זה לחוץ על זה שלש שניות, וזה מרענן, עם משהו הגדרות לא נתפס או שעוה צרות לפעמים עוזר, ויש עוד אחד שמאפס את הכל, כמה שזכור לי ללחוץ 10 שניות,
כפתור שחור שנמצא בתוך חור ,גודל שלו זה פין של עט
לדעתי, אחרי שאפסת אותו תחביר ישר לאינטרנט ולמחשב, ותבדוק, לראות עם יש לך IP, וקישור לאינטרנט, ואחרי זה תתגדיר מה שאתה רוצה
כדי שיהיה נקי, ויותר קל לעלות על הבעיה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!! בנתב של נטגר כפתור הרסט נמצא בצד מאחור והמסגרת שלו (של החור) בצבע אדום...
ועכשיו לשאלת ההצפנה.
האם אנשים אחרים יכולים להתחבר לנתב שלי ולגלוש ממנו? (כמובן אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמה של אתרוג)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inasher;768871:
ועכשיו לשאלת ההצפנה.
האם אנשים אחרים יכולים להתחבר לנתב שלי ולגלוש ממנו?

שואלים את זה הרבה אז אני יעשה אחת ולתמיד קצת סדר
קידוד מיסוג WEP לוקח בערך שלוש דקות לפרוץ
הסתרת שם הראוטר לא מסתירה אותו ממי שרוצה ויודע לפרוץ (תתפלאו אבל ילדים בני 14-15 אלופים בזה)
הכוונת הראוטר לMAC מסוים או צימצום הsubnet mask לשני מחשבים בלבד 255.255.255.252 מקשה על הפורץ אבל קצת תיחכום (בסגנון של התחזות לMAC אחר) וגם את זה עוברים
אז מה כן????
WPA - הדרך לפרוץ קידוד מיסוג זה היא באמצעות הרצה של מיליארדים של סיסמאות פופולאריות מתוך מאגרים של עשרות גיגה. כך שאם תקודדו בשיטת קידוד זו ותתנו קוד אקראי ולא בסגנון של david123123 וכו אין אקר בעולם שיצליח לפרוץ (נכון להיום מדובר על 10 שנים שלוקח למחשב לפרוץ ועד אז בטח כבר יהיה לכם ראוטר אחר)
כל זה בתנאי שלא יהיה גישה פיזית למחשב שלכם כיון שאז ניתן בקלות לדעת איזה ססמאות הכנסו לרשת האלחוטית

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
הפצצת אותי במידע ...
מה אני אמור לעשות עכשיו כדי למתן את האליפות של ילדים בני 14 ?

האם אני יכול לקבל הסבר שלב אחרי שלב ולהתמודד עם זה לבד.
או שאני צריך להזמין את המומחה ולשלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inasher;768900:
תודה רבה רבה!
הפצצת אותי במידע ...
מה אני אמור לעשות עכשיו כדי למתן את האליפות של ילדים בני 14 ?

האם אני יכול לקבל הסבר שלב אחרי שלב ולהתמודד עם זה לבד.
או שאני צריך להזמין את המומחה ולשלם?

אחד חכם אין צורך להביא מומחה
תקרוא על הראטור איזה גירסה
תחפש באינטרנט, את תמיכה של גירסה זאת, רב פעמים זה פשוט PDF,
ושמה אפשר כבר לעזור לך, או תאבין לבד
נ.ב. עוד סוג אבטחה, לעשות את הראטור מוסתר
רוב האנשים משתמשים עם הכלי של מיקרוסופט לדעת עם יש ראטורים בסביבה
צריכים תוכנה מיוחד שיחפש תוספות ראטור מוסתר

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי. PDF של היצרן באנגלית לא יעזור כי אני לא מבין את השפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;768894:
WPA - הדרך לפרוץ קידוד מיסוג זה היא באמצעות הרצה של מיליארדים של סיסמאות פופולאריות מתוך מאגרים של עשרות גיגה. כך שאם תקודדו בשיטת קידוד זו ותתנו קוד אקראי ולא בסגנון של david123123 וכו אין אקר בעולם שיצליח לפרוץ (נכון להיום מדובר על 10 שנים שלוקח למחשב לפרוץ ועד אז בטח כבר יהיה לכם ראוטר אחר)

איפה אני מגיע להגדרה שבה אני מכניס סיסמה בקידוד הזה?
יש לי נתב מסוג DNetgear DGN2200 תקן N של בזק

• הוסף לסימניות
תנסה להכנס בדפדפן לכתובת http:/www.routerlogin.com
לראות אם אפשר להכנס להגדרות קצת יותר מענינות ממה שבזק נותנים...

ובשם משתמש adming וסיסמא password

אם זה עובד אז אפשר להתחיל לחפור !!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc com;768925:
אחד חכם אין צורך להביא מומחה
תקרוא על הראטור איזה גירסה
תחפש באינטרנט, את תמיכה של גירסה זאת, רב פעמים זה פשוט PDF,
ושמה אפשר כבר לעזור לך, או תאבין לבד
נ.ב. עוד סוג אבטחה, לעשות את הראטור מוסתר
רוב האנשים משתמשים עם הכלי של מיקרוסופט לדעת עם יש ראטורים בסביבה
צריכים תוכנה מיוחד שיחפש תוספות ראטור מוסתר

זה לא קשור לכלי של מיקרוסופט או לא, אם הרשת לא משדרת את השם שלה (SSID) אתה תראה גם בכלי המובנה של וינדוס וגם בכל אפלקציה אחרת "רשת נוספת" בלי שם.
ובלי לדעת את השם די קשה להתחבר (אפשר לפרוץ את זה עם כלי שמאזין לרשת כמו WIRESHARK וכדו' , זה יותר מסובך מ WEP הרבה יותר פשוט מ WPA)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;768957:
תנסה להכנס בדפדפן לכתובת http:/www.routerlogin.com
לראות אם אפשר להכנס להגדרות קצת יותר מענינות ממה שבזק נותנים...

ובשם משתמש adming וסיסמא password

אם זה עובד אז אפשר להתחיל לחפור !!!!!!!!!!!!!!!

לא עובד!

• הוסף לסימניות
כולנו סובלים מאותה בעיה, ראוטר שאמור לעבוד גם אלחוטי ועובד רק חוטי.
בזק לא עוזרים רק בתשלום של 7 ₪ למשך 24 חודשים, גם אם מקבלים תמיכה חד פעמית.
ובאתרוג אומרים שזה לא שייך אליהם אלא לבזק.

• הוסף לסימניות
תמיד ניתן לאפס את הראוטר.

• הוסף לסימניות
קודם כל תאפס את הראוטר
לאחר מכן תיכנס כשאתה מחובר אם החוט לכתובת 10.0.0.138
שם משתמש וסיסמה Admin שים לב A זה אות גדולה
בצד שמאל יש רשימת תפריטים השני מלמעלה אמור להיות "Basic setings" או משהו דומה שם יש היכן להכניס שם משתמש וסיסמה וכמובן לשמור (זה לוקח כמה שניות)
להגדרת רשת אלחוטית בצד שמאל בתפריט יש "Wireless" להיכנס מתחת לטבלה יש מקום להחליף את שם הרשת ובסוף העמוד יש את הגדרות אבטחה אני לוקח רגיל את החמישי (אחד לפני האחרון) ואז מתוסף שורה להכנסת סיסמה (צריך להיות מינימום 8 תווים)
(אם יש לך XP תצטרך להשתמש אם WEP)
מיועד רק לדגם DNetgear DGN2200
זה מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהייתי צריך להגדיר למישהו את הראוטר של DNetgear DGN2200

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה