התחזקות בצניעות.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;1183222:
האמת שהתלבטתי האם לכתוב, ואחרי שהתיעצתי, (וגם שמעתי שלהרבה אנשים ירא"ש זה מפריע )
אז אני מחליטה לרשום ורק לתועלת !על עוד ענין שמאד כדאי לשים לב-
ישנה תופעה של זוגות (צעירים בעיקר)
שמשום מה באוטובוס הם מרגישים בבית וד"ל.
בעיקר בשאין מקום ונאלצים לעמוד באמצע האוטובוס...
יש מקומות שלא יקרה כלום אם נהיה יותר 'קרירים'

לא רק באוטובוס... גם ברחובות וד"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1182972:
את באמת חושבת שרוב מוחלט של הציבור החרדי לא מקיים את עיקר ההלכה בענייני צניעות בלבוש?
אני לא דנה את הציבור לכף חובה, כי אמרתי שגם לי זה היה חידוש, ושנים הלכתי עם גרב בצבע הרגל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1183303:

סליחה?
מה הקטע של ההלקאה העצמית הזו?
כולנו נשים שרוצות להיות צנועות ואף אחת כאן לא הולכת ח"ו כנגד ההלכה.
יש מקום להתחזק, אבל מכאן ועד לכתוב כזה דבר, המרחק רב.
אני מסתכלת על האשכול המרגש הזה, כמה שאכפת לנו, ואיך שכל אחת פה רוצה לקבל ע"ע עוד ועוד קבלות, לא חושבת שזה מתאים וגם ממש לא נכון ושגוי לכתוב ככה על בנות צדקניות מעמ"י שבזכותן כולנו עתידים להיגאל!

• הוסף לסימניות
טוב, אוקיי, בינתיים הספיקו פה להעביר ביקרת על ספר X וקבוצת אברכים Y, על הסמינרים והמחנכות, על המנהלים ועל הישראלים... וכן הלאה.
נראה לי שאפשר להסתפק בהודעת הפתיחה של האשכול ולהתחזק כל אחת בה שנוגע אליה. ברוב דברים לא יחדל פשע...

• הוסף לסימניות
שכחתי להוסיף ציטוט נוסף, שאליו התכוונתי- בעניין הגרביים בצבע הרגל.
לצערינו זה הפך ההלכה...

כמובן שכולן רוצות להתחזק, וא"א לשער מה כל התחזקות קטנה, וקבלה קטנה, בפרט בצניעות מחוללת בשמיים... אני לא באה להלקות ח"ו אף אחד, ועם כל הכבוד לכל אחת במקום שבו היא אוחזת, בצניעות ובכלל, יש צורך להעמיד דברים על דיוקם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1183286:
אני לא דנה את הציבור לכף חובה, כי אמרתי שגם לי זה היה חידוש, ושנים הלכתי עם גרב בצבע הרגל...

...
ההלכה היא ללכת בגרב בעובי שלא יראו את הרגל ומרקמה...
הצבע הוא מנהג ולא עיקר הדין.

הטעם שקראתי שעדיף ללכת עם גרב בהירה (גווני החום) מכהה היא מכייון והרגל בתנועה צבע בהיר נטמע יותר בסביבה מאשר גרב כהה, אם כי יש קהילות שנוהגות דווקא צבע שחור או חום כהה מאד - יש להם את הסיבות שלהם.

• הוסף לסימניות
אולי זה המקום לעורר על התופעה המזעזעת של החצאיות הצרות.
כ"כ הרבה נשים צנועות וצדיקות הולכות עם חצאיות ישרות, ולא שמות לב שכשהן הולכות, רואים כל תזוזה של הרגל בגלל רוחב החצאית ובגלל שלפעמים צריך "לבעוט" בחצאית כדי שיהיה אפשר להתקדם, וכשיושבים לחצאיות הללו יש נטיה להתרומם, אפילו אם הן באורך צנוע. (בדקתי)
אנא- שמנה לב!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1183647:
אולי זה המקום לעורר על התופעה המזעזעת של החצאיות הצרות.
כ"כ הרבה נשים צנועות וצדיקות הולכות עם חצאיות ישרות, ולא שמות לב שכשהן הולכות, רואים כל תזוזה של הרגל בגלל רוחב החצאית ובגלל שלפעמים צריך "לבעוט" בחצאית כדי שיהיה אפשר להתקדם, וכשיושבים לחצאיות הללו יש נטיה להתרומם, אפילו אם הן באורך צנוע. (בדקתי)
אנא- שמנה לב!!!!

כדאי להוסיף עוד בעיה חמורה עם חצאיות צרות,
כל תנועה עם הרגל שזה כולל: עליה לאוטובוס מכונית מדרגות וכו...
פשוט רואים את הרגל,:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה