שיתוף התחלה חדשה

• הוסף לסימניות
ובהקשר לאיור המדהים הזה שבפתיח.
מתלבטת אם לא הייתי רוצה לראות אותו וקטור לגמרי.
הטאצ' הידני יפה אבל לא בטוחה שויתור עליו לא יקפיץ עוד את הזרימה.
אולי שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
מקסים ברמות.
ולגבי הלחזור להיות ילד, עשית שטות. למה התבגרת? עכשיו באמת זה כבר מסובך.
איך קראתי באיזה מודעה באינטרנט איפשהו-
Don't grow up!!! its a trap!!!
עכשיו סיימתי את הפרוייקט הזה, והרגשתי שהשתחררתי ממלכודת ההתקדמותיזם חזרה לציורים המושקעים של כתה ג׳, לפריצים שהיו מטיילים על סוסים בשדות עם מקטרת, רודים בפועלים המתגוררים בבקתות בצד השני של הדף והכל היה שטוח, אפילו לא ידעתי שיש פרספקטיבה.
[אפרופו, שמעתי לגבי אבחון ציורי ילדים, שכשילד מצייר את מה שהוא רואה ולא עף על כנפי היצירתיות, סימן שהוא במצוקה]

• הוסף לסימניות
ובהקשר לאיור המדהים הזה שבפתיח.
מתלבטת אם לא הייתי רוצה לראות אותו וקטור לגמרי.
הטאצ' הידני יפה אבל לא בטוחה שויתור עליו לא יקפיץ עוד את הזרימה.
אולי שווה לנסות.
אני גם הייתי רוצה, קוראים לזה לקוח!;) [אם כי בסוף הוא צדק. אי״ה אפרסם כאן בקרוב את המוצר המוגמר]

• הוסף לסימניות
סגנון איור מגזיני. נישה מעולה. תמשיך לפתח את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה