כללי התחלה של לוגו

• הוסף לסימניות
עדיין רואים את הארבע?

קבצים מצורפים

• סקיצה 5-01.png
    KB 8.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
זה מאוד מאוד מעניין
אבל אני חוששת שלא מספיק "מתקשר" (עם פתח ב-ת', מלשון - לתקשר עם הלקוח)

בנוסף הקומפוזיציה האנכית תיצור לך בעיות בעיצוב שאר החומרים

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאריאלס.
הייתי מנסה לעשות את ה-24 באותה שורה (עם משחק קל בגובה), ואת ה-6 בשורה מתחת.

צריך גם לבחון אם הקווים הישרים והחדים כאן מתאמים לקונספט של העסק הממותג.
(למשל, אם זו מספרה שפתוחה 24/6, לא נראה לי שזה מתאים...)

• הוסף לסימניות
שינוי צבע הסיפרה האחרונה יכלה לחלק את הספרות ל24/6 בצורה שונה

• הוסף לסימניות
איך כעת?

קבצים מצורפים

• סקיצה 12-01.png
    KB 9.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
246 ברור
אך לא מצליח לראות ולהבין משהו מהלוגו נצטרך לחכות להמשך הבניה ולא על ההתחלה (בכל אופן אני אישית)

• הוסף לסימניות
איזה קיוסק שפתוח 24/6?
נותני שירות 24/6?
אבל איך זה מקשר למקבל שירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YOSI73;1190474:
איזה קיוסק שפתוח 24/6?
נותני שירות 24/6?
אבל איך זה מקשר למקבל שירות?

מסיבות מקצועיות, כדי שאקבל תגובות מאוד מאוד אובייקטיביות, אני עדיין לא רוצה לכתוב במה מדובר, כך שאוכל להתקדם בכיוון הנכון. כמובן בשלב מאוחר יותר ארצה לקבל תגובות אם זה מתאים למותג ולבריף.

בינתיים, לשאלתך, זה לוגו לעסק, לא שלט של 24/6. ואדרבה אתה לא מוצא איך זה מתקשר עם מקבלי השירות, תחשוב על הצורניות של הלוגו, מה זה יכול להיות. איך שבא לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YOSI73;1190485:

יפה יפה יפה. התגובה הראשונה לעניין. (לא שלא היו תגובות אחרות מאוד מועילות, אבל בעיקר הם היו בנושא הטכני, החשוב לא פחות, ומאוד עזר לי, אבל ההתבוננות בלוגו זו התגובה הראשונה)

זה לא שליחויות.

• הוסף לסימניות
זה שיפודים. לא??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1190561:
זה שיפודים. לא??

איך שיפודים? ואני מתכוון לשאלה, זה יעזור לי מאוד בעבודה על הלוגו, לדעת איך הצורניות שבלוגו הביא אותך לשיפודים, וכן לשאר המגיבים, אם אתם חושבים על כיוון, בבקשה תסבירו בקצרה מה בלוגו גרם לכם לחשוב כך.

• הוסף לסימניות
בגלל הצורניות ה"בלתי מהוקצעת" והצבע האדום שמזכיר סוג של שיפוד והעיגול שהוספת עדיין חיזק לי את ההרגשה... משום מה.

• הוסף לסימניות
אם הלוגו מורכב רק מהספרות שהצגת - 24/6,
זה צריך להיות עסק שלא פתוח בשבת, ושזו הנקודה העיקרית שהוא רוצה להביע.

הצורה הראשונה שהצגת - הזכירה לי מדרגות,
את הספרה 4 - השארת כמו שהיא, מה שמביא אותי לחשוב שהפתרון טמון בה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190589:
אם הלוגו מורכב רק מהספרות שהצגת - 24/6,
זה צריך להיות עסק שלא פתוח בשבת, ושזו הנקודה העיקרית שהוא רוצה להביע.

הצורה הראשונה שהצגת - הזכירה לי מדרגות,
את הספרה 4 - השארת כמו שהיא, מה שמביא אותי לחשוב שהפתרון טמון בה...

פשוט העלית חיוך על פניי!

הסתכלת נכון על הלוגו, התבוננת. וזה פשוט מרגיע אותי. אני יודע שאני על הנתיב הנכון. תודה.

רק בעניין המדרגות, זה אכן מזכיר. אבל אין לזה כל קשר למדרגות, (בתור עסק).

יאללה, אני מחכה לפתרונך.

• הוסף לסימניות
הספרה 4 - מזכירה לי אניית מפרשים....
או-שליחויות (למרות שכתבת שזה לא קשור) - התנועה של ה-4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה