כללי התחלה של לוגו

• הוסף לסימניות
רואים בהחלט הרבה השקעה והמון כשרון.
משום מה לי זה נראה פרסומת למנוי לכביש 6 24 שעות. המקף נראה כביש לכל דבר.
ובלי קשר מפריע לי לעין שה 24 נוטה וה6 ישר.

אני בטוחה שבסוף זה יהיה מושלם!!!

מחכה לתוצאות הסופיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1190886:
הצבעים הרבה יותר בכיוון של טיסות וחופשה, אבל המספרים עדיין לא שם.

לדעתי כדאי לקחת את הלוגו הזה כהשראה ולבצע לו שדרוג מההתחלה.
אני ממליצה לעשות סקיצות ידניות לפני שמתחילים לעבוד על המחשב - כך תחסוך לך מראש הרבה עבודה.

בהצלחה.

לגבי השדרוג, רגע לפני שפתחתי את הלינק לראות את התגובה, חשבתי על זה. ולגבי סקיצות ידניות, מה חשבת? ברור שעשיתי.

• הוסף לסימניות
אחרי חשיבה רבה, הבעיה העיקרית בלוגו, זה שה4 מוטה בעוד שה2 לא, זה מבלבל מאוד בעין, זה יותר תחושה כאילו ה4 מוטה לשמאל וה2 לימין. ד' חנני דעת ובינה.

• הוסף לסימניות
איי איי הראש כואב...

קבצים מצורפים

• סקיצה 17-02.png
    KB 8.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נאבד פה משהו בדרך...
תנסה לעשות את המספרים ב"מפלסים" שונים, ז"א את ה-4 קצת יותר גבוה ואת ה-6 עם הפס יותר נמוך מה-2.
סתם קשקוש להמחשה (אפילו יצא כמין מגן דוד באמצע :))
צפה בקובץ המצורף 184815

קבצים מצורפים

• 20140205_203950.jpg
    KB 247.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
שזה נראה פתאום מאוד בנאלי ופשוט...

• הוסף לסימניות
פשש או פחח

קבצים מצורפים

• סקיצה 18-02.png
    KB 8.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד על השדרוג!!! לגמרי פשששש
תנסה להוריד את הכנף ל"קרקעית" ה-4,
או שאפשר ככה, ותוסיף את הסלוגן ואז יתכן וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
קצת שיפצתי, ובדרך לשפה המיתוגית.

קבצים מצורפים

• סקיצה נורמלית-05-05.png
    KB 8.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני בכלל מרגישה במטוס...
יפה מאוד!!

• הוסף לסימניות
ליגה

לא להאמין לאן הבאת את זה
חזק ואמץ, אתה פשוט תותח

• הוסף לסימניות
כיוון חדש, נראה לכם?

קבצים מצורפים

• גיוון 1-02-02.png
    KB 115.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הרעיון הקודם והביצוע שלו משדרים מצוין את הרעיון.
ברעיון השני - הביצוע נמוך יותר

• הוסף לסימניות
אם הבידול של המותג הוא בזה שהוא יותר ברור מהמתחרים, שהוא יותר מפרט ללקוחות מה בדיוק לעשות עם הכוונה במשך כל הנסיעה? מה "הרעיון" היותר טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה