- הוסף לסימניות
אשמח למידע
התחלתי לפני כמה שבועות עבודה חדשה
חלק מהעבודה זה תפוקות של מכירות בתחום מסוים
אנו קבוצה של 4 עובדות חדשות שהתחלנו ביחד וכבר כמה פעמים ביקשנו לחתום על חוזה מסודר עם על התנאים וכו' ובינתים מורחים אותנו ולא חתמו שום דבר
בימים הראשונים הבנו שהם רוצים לראות שמרוצים מאיתנו ואם כן יתנו לנו חוזה
כרגע עברו כמה שבועות וכל פעם אומרים היום, מחר וכו' ולא נתנו שום חוזה
השאלה אם לא חתמו על חוזה האם הם מחויבים מבחינה חוקית לכל התנאים כמו פנסיה ימי חופשה וכו'
והכי חשוב לי כרגע זה הענין האם יכולים לפטר
באופן מידי כי לא עומדים ביעדים שלהם גם כאלו שאסור לפטר כמו בהריון וכו'?
(יש לציין שנכנסתי לעבוד שם כשאני בתחילת הריון ובאמת לא נראה לי שארצה להמשיך שם אחרי הלידה אבל אני חוששת שאם בחודש מסוים התפוקות לא יהיו משהו הם יגידו לי ללכת ואז כבר לא אוכל לחפש עבודה חדשה כי אהיה בחודשים מתקדמים
וכן לגבי הזכויות כמו פנסיה הם כן משלמים כרגע לעובדים האחרים שנמצאים שם ולא מתחמקים )
אשמח למידע האם יש חוק שמחייב חוזה עבודה או שגם אם לא חתמו הם מחויבים לכל מה שמעסיק מחויב?
התחלתי לפני כמה שבועות עבודה חדשה
חלק מהעבודה זה תפוקות של מכירות בתחום מסוים
אנו קבוצה של 4 עובדות חדשות שהתחלנו ביחד וכבר כמה פעמים ביקשנו לחתום על חוזה מסודר עם על התנאים וכו' ובינתים מורחים אותנו ולא חתמו שום דבר
בימים הראשונים הבנו שהם רוצים לראות שמרוצים מאיתנו ואם כן יתנו לנו חוזה
כרגע עברו כמה שבועות וכל פעם אומרים היום, מחר וכו' ולא נתנו שום חוזה
השאלה אם לא חתמו על חוזה האם הם מחויבים מבחינה חוקית לכל התנאים כמו פנסיה ימי חופשה וכו'
והכי חשוב לי כרגע זה הענין האם יכולים לפטר
באופן מידי כי לא עומדים ביעדים שלהם גם כאלו שאסור לפטר כמו בהריון וכו'?
(יש לציין שנכנסתי לעבוד שם כשאני בתחילת הריון ובאמת לא נראה לי שארצה להמשיך שם אחרי הלידה אבל אני חוששת שאם בחודש מסוים התפוקות לא יהיו משהו הם יגידו לי ללכת ואז כבר לא אוכל לחפש עבודה חדשה כי אהיה בחודשים מתקדמים
וכן לגבי הזכויות כמו פנסיה הם כן משלמים כרגע לעובדים האחרים שנמצאים שם ולא מתחמקים )
אשמח למידע האם יש חוק שמחייב חוזה עבודה או שגם אם לא חתמו הם מחויבים לכל מה שמעסיק מחויב?
הנושאים החמים