כמות ואיכות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
והיום התקשרו אלי ממנורה מבטחים ואמרו לי שהמנהל אמר להם לסדר לי פנסיה וקבעו לי תור למחר בטלפון לייעוץ פנסיוני
מה לומר להם תודה
מה לומר להם תודה
תתקשרי לסוכן ביטוחוהיום התקשרו אלי ממנורה מבטחים ואמרו לי שהמנהל אמר להם לסדר לי פנסיה וקבעו לי תור למחר בטלפון לייעוץ פנסיוני
מה לומר להם תודה
יש לך כבר קרן פנסיה ממקום עבודה קודם?והיום התקשרו אלי ממנורה מבטחים ואמרו לי שהמנהל אמר להם לסדר לי פנסיה וקבעו לי תור למחר בטלפון לייעוץ פנסיוני
מה לומר להם תודה
מי שאמור להתקשר אליו הוא בדיוק סוכן ביטוח.תתקשרי לסוכן ביטוח
ואח"כ יש לכם 2 אפשרויות טובות.תבקש מהם את הפרטים של ההצעה שלהם כמה דמי ניהול מהפקדה וצבירה ואיזה מסלולים יש להם
ותגיד אח"כ שיחזרו אליך עוד כמה ימים
1. לא קרה שום דבר אם תתחיל עם מנורה אפשר תמיד להחליף בהמשך עדיף שהמעסיק יתחיל להפריש לך קודם כל לפני שתקח חודש לברורים ובנתיים לא יהיה לך פנסיה.זה מקום עבודה רשמי הראשון בחיים.
מה לומר לו זה היום בצהריים מי שיודע שיאמר לי דחוף תודה
עבור בורים בנושא -לפנות לעזרה אצל מישהו מקצועי, אמין, ובלתי תלוי. [כזה שלא מרוויח את משכורתו מהחברות שאליהם הוא מפנה את לקוחותיו]
אם זה מקום העבודה הראשון שלך , תבדקי אם למעסיק יש הסכם מיטיב עם מנורה , אם לא, כנראה שהכי זול והכי משתלם יהיה לך לפתוח קופה בקרן ברירת מחדלזה מקום עבודה רשמי הראשון בחיים.
מה לומר לו זה היום בצהריים מי שיודע שיאמר לי דחוף תודה
אפשר לחפש מישהו שיש לו תעודה של "יועץ פנסיוני" והוא לא עובד בבנק. [אבל הוא לא יכול לעזור בכל תחומי ההשקעות האפשריים]עבור בורים בנושא -
איך מגיעים למישהו אמין ובלתי תלוי מהו המקצוע? יועץ פנסיוני? אחר?
סוכן כזה הוא פשוט איש מכירות, והוא מנסה למכור לך את כל מה שהוא יכול, ובמיוחד את מה שעכשיו הכי שווה לו למכור.לא הבנתי כלום @מקצועי בלבד למי את ממליצה להתקשר?
היום התקשר אלי מישהו ואמר שהוא ממנורה והתחיל לשכנע אותי לעשות ביטוח על מחלות. (חסר אמונה שכמוהו) אבל הוא רצה את התאריך הנפקה של התעודת זהות. לא הבאתי לו. כי אם הוא גנב?
אמרתי לו שאני יתקשר למספר של מנורה מהספר טלפונים. אבל אף אחד לא ענה לי ולא חזר אלי! בקיצור העסק תקוע מה לעשות?
אפשר לדבר איתי אשמח לעזורלא הבנתי כלום @מקצועי בלבד למי את ממליצה להתקשר?
היום התקשר אלי מישהו ואמר שהוא ממנורה והתחיל לשכנע אותי לעשות ביטוח על מחלות. (חסר אמונה שכמוהו) אבל הוא רצה את התאריך הנפקה של התעודת זהות. לא הבאתי לו. כי אם הוא גנב?
אמרתי לו שאני יתקשר למספר של מנורה מהספר טלפונים. אבל אף אחד לא ענה לי ולא חזר אלי! בקיצור העסק תקוע מה לעשות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //