התחלתן לבשל?

• הוסף לסימניות
ספרו מה אתן עושות ל- 24 השעות הקרובות (יום שבין חמץ ומצה...)

מתחילה:

טוב, קודם כל עוגיות. הכי פשוטות, שיהיה מה לנשנש. ואגב שהיה לי היום יום הולדת אז זה במקום העוגה הנכספת שמעולם לא אפו לי...

חשבתי על פשטידת בטטה אישית (טעימות תשע"ד) עם ביצים קשות ועגבניות מרוסקות, סלט עשיר וכו'.

מה תמליצו למחר?

• הוסף לסימניות
למחר תפו"א וביצים, אפשר גם גזר מבושלים, לפרוס לתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
אפשר גם להוסיף חזה עוף צרוב במחבת.
אגב- גם היומולדת של אמא שלי יוצאת מחר ודווקא הכנתי לה להערב עוגה מהממת קוקוס עם מוס שוקולד באמצע, יצא ליגה!
ושהיה מזל טוב..

• הוסף לסימניות
גולש
קוגל תפו"א
כרעמזלעך (לביבות תפו"א בלע"ז)
סלט פירות
סלט גזר
בלינצ'ס

וכו' וכו'

מזל טוב ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1244974:
למחר תפו"א וביצים, אפשר גם גזר מבושלים, לפרוס לתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
אפשר גם להוסיף חזה עוף צרוב במחבת.
אגב- גם היומולדת של אמא שלי יוצאת מחר ודווקא הכנתי לה להערב עוגה מהממת קוקוס עם מוס שוקולד באמצע, יצא ליגה!
ושהיה מזל טוב..

מהר מתכון... לשנה הבאה לפחות...

• הוסף לסימניות
גיסתי נידבה נשנוש מדהים:

כנפיים ברוטב שום ודבש (אפשר גם סילאן למי שאוכל) צרובות בתנור על מצב גריל, עם בטטות/תפו"א אפויים.

• הוסף לסימניות
אמא שלי מכינה קציצות ירקות טעימות בטירוף... אין מישהו שלא אוהב אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמים תפו"א, גזר, בצל וכוסברה- טוחנים הכל במג'ימיקס... מערבבים עם קמח מצה/ פירורי לחם וביצה עד שנהיה עיסה...
מטגנים במחבת עם שמן....
טעייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1245009:
אמא שלי מכינה קציצות ירקות טעימות בטירוף... אין מישהו שלא אוהב אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמים תפו"א, גזר, בצל וכוסברה- טוחנים הכל במג'ימיקס... מערבבים עם קמח מצה/ פירורי לחם וביצה עד שנהיה עיסה...
מטגנים במחבת עם שמן....
טעייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נשמע טוב!!!

• הוסף לסימניות
אני אופה
מה שמצליחה מבחינת זמן
(בד"כ 2-3 עוגות)
וגם מבשלת כדורי בשר עם תפוחי אדמה (באותו סיר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה