פאלאפל עם חריף
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הקפצה
ועכשיו?התחסנתי לפני כשבועיים.
יומיים לפחות אחרי החיסון כאבים חזקים ביד.
ממש לא יכולתי להזיז או ליגוע באזור!!!
עכשיו אם אני נוגעת בדיוק במקום יש טיפונת רגישותועכשיו?
לגמרי לא נעים.התחסנתי לפני כשבועיים.
יומיים לפחות אחרי החיסון כאבים חזקים ביד.
ממש לא יכולתי להזיז או ליגוע באזור!!!
אחותי..בימים האחרונים משרד החינוך פרסם שתלמידות כיתות י"א י"ב יכולות ללכת להתחסן
יש פה מישהי מי"א י"ב שהתחסנה? ואם כן האם היו לה תופעות לוואי?
וואי אני ישמח אם תעדכני איך היא לאחר החיסון השני, תודה ענקיתתאחותי..
היה לה כאב מקומי ליום -יומיים וזהו..
השבוע בעז"ה תתחסן חיסון שני.. מקווה שלא יהיו שום תופעות לוואי בעז"ה
בעזרת השם.. אם אשכח תזכירי.. אמורה להתחסן בחמישי אי"הוואי אני ישמח אם תעדכני איך היא לאחר החיסון השני, תודה ענקיתת
אהה ברוך הוא וברוך שמו!!ב''ה שכבר עבר, ורק בריאות!
זה נדירהחיסון השני לא פשוט בכלל!
חברה שלי בת 31 עברה אחרי החיסון ממש תסמיני קורונה
ואחרי יומיים הרגישה גוש בבית שחי
ביררה אצל רופא ואמר שזה תסמין שלאחר החיסון...
זה נדיר
שמעתי על הרבה אנשים שעברו שתי חיסונים ללא תופעות משמעותיות
מנה שניה-אבא שלי ,סבתא שלי ודודה שלי התחסנו מנה ראשונה-ללא תופעות לוואי כלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים