קורונה התחסנתם נגד נגיף הקורונה?היו לכם תופעות לוואי?

התחסנתם נגד נגיף הקורונה?

• כן

• לא

• יש לי נוגנים(בדקתי)

• לא התחסנתי שיאפשרו לי אעשה זאת בעז"ה

• ההיתי חולה ולא בדקתי נוגדנים

• לא היה לי קורונה ויש לי נוגדנים(בדקתי)

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
החיסון שפעת היה יותר גרוע השנה.
כן כאבי מקומי באזור הזריקה במשך 24 שעות.
עייפות וקצת כאב ראש
שבהחלט יכול להיות פסיכולוגי כשכל הזמן בודקים את ההרגשה

• הוסף לסימניות
זה לא מנוסח טוב
1)לא התחסנתי ולא אתחסן
2)לא התחסנתי כי יש לי נוגדנים
3)התחסנתי ואין לי תופעות לוואי
4)התחסנתי ויש לי תופעות
5)אתחסן ב''ה

• הוסף לסימניות
התחסנתי בשעות הערב
כאב מטריד, לא נורא, בשריר הזרוע, החל מלמחרת בבוקר למשך קרוב ליומיים.

• הוסף לסימניות
התחסנתי- כאב יום וחצי במקום ההזרקה, ובזה נגמר הסיפור
4 אנשים שאני מכירה- כנ"ל
אולי זה תלוי בגיל

• הוסף לסימניות
רבע מהעונים (לעת עתה) ענו שהתחסנו. אני מניח שחלק הארי של משתמשי פרוג הוא פחות מגיל 60.
איך עשיתם את זה?
הגענו חצי שעה לפני סגירת מוקד החיסונים
הם מחלקים אז למי שמגיע. ( אחרת החיסונים ילכו לפח)
במאוחדת סניף סולם יעקב חיסנו כל מי שרצה מעל גיל 16 ללא תור ( כך היה לפני שבוע וחצי)

• הוסף לסימניות
רבע מהעונים (לעת עתה) ענו שהתחסנו. אני מניח שחלק הארי של משתמשי פרוג הוא פחות מגיל 60.
איך עשיתם את זה?
בלאומית נותנים להתחסן לכל מי שמבקש פחות או יותר
בכל אופן בסניף שאני התחסנתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה