קורונה התחסנתם נגד נגיף הקורונה?היו לכם תופעות לוואי?

התחסנתם נגד נגיף הקורונה?

• כן

• לא

• יש לי נוגנים(בדקתי)

• לא התחסנתי שיאפשרו לי אעשה זאת בעז"ה

• ההיתי חולה ולא בדקתי נוגדנים

• לא היה לי קורונה ויש לי נוגדנים(בדקתי)

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה יופי לראות שעם ישראל מתחסן . (אפי' צעירים) ולא קונה את כל הלוקשן (בלוף בלע"ז) של אנשים ושל הפשיקווילים
זה היה גזעי לראות את כל פרסומות השכנוע של משרד הבריאות שלא לפחד מהחסונים והכל בטוח וכו'
ואז לראות את ההתנפלות המטורפת והתורים הארוכים,
כאילו כל ההתנגדות לחיסונים שהיתה נשמעת מי יודע מה
היתה בסך הכל רעש גדול של כמה מטורללים.

• הוסף לסימניות
התחסנתי, כאב במקום החיסון כשמאמצים את השריר למשך כ-30 שעות.
מכיר לא מעט אנשים שמפחדים ונמנעים להתחסן עקב הפרסומים.
(ידוע לי גם שקופ''ח התקשרו לבני 60+ ורבים סירבו להגיע)
אחת מהם מאושפזת בטיפול נמרץ. קורונה נשימתית. (מחלות רקע)

• הוסף לסימניות
רבע מהעונים (לעת עתה) ענו שהתחסנו. אני מניח שחלק הארי של משתמשי פרוג הוא פחות מגיל 60.
איך עשיתם את זה?
התקשרתי לסניף של קופ"ח בה אני חבר וקבעתי תור...
(עובד עם נוער בסיכון...)

• הוסף לסימניות
בקטנה, קרן זנב, ממש לא רציני.

כאב בזרוע יומיים, אולי גם עייפות.

• הוסף לסימניות
האשכול נמתח על יותר מידי נושאים ומפספס את שניהם.
אם השאלה היא לגבי תופעות הלואי, הרי ששאר האופציות יש לי נוגדנים/ היה לי קורונה וכו' מסיטות את הפוקוס מהנושא.
אם השאלה היא לגבי כמות המתחסנים והרקע הקורוני שלהם, שאר האופציות של כאב מקומי וכו' מסיטות את הפוקוס.
כדאי לפצל לשני אשכולות ממוקדים וכך להגיע לתוצאות מדויקות יותר

• הוסף לסימניות
אני מחלים וקיבלתי חיסון כמובן בלאומית שיש להם מיותרים והיה קצת כאבים ביד למשך יומיים וזהו
אבא שלי גם מחלים וקיבל חיסון והיה לו כאבי ראש ולקח אופטלגין ולא הרגיש שום דבר.
למה להתחסן אם אתה מחלים?

מנהל המחלקה בה התאשפז הצעיר שהתחסן קורא למחלימים לא להתחסן

לאחר שבן 23 לקה באי ספיקת לב יממה לאחר שהתחסן הצעיר אושפז בטיפול נמרץ ב"הדסה עין כרם", מצבו יציב והוא מאושפז עתה במחלקה פנימית, פרופ' דרור מבורך: "המטופל שחוסן היה חולה קורונה בעבר - בשלב הזה לא הייתי ממליץ למחלימים להתחסן"

• הוסף לסימניות
האשכול נמתח על יותר מידי נושאים ומפספס את שניהם.
אם השאלה היא לגבי תופעות הלואי, הרי ששאר האופציות יש לי נוגדנים/ היה לי קורונה וכו' מסיטות את הפוקוס מהנושא.
אם השאלה היא לגבי כמות המתחסנים והרקע הקורוני שלהם, שאר האופציות של כאב מקומי וכו' מסיטות את הפוקוס.
כדאי לפצל לשני אשכולות ממוקדים וכך להגיע לתוצאות מדויקות יותר
אכן דעתי שהאשכול מפספס את 2 הנושאים...
מה היא מטרת האשכול, לראות את כמות המתחסנים לעומת שאינם, או לבדוק האם יש תופעות לוואי?
לגבי כמות המתחסנים, רובם מבוגרים ופחות משתמשים בפלפורמת פרוג.
לגבי תופעות הלוואי, אנשים התבלבלו בין לא נעים למסוכן !! קצת כאבים בזרוע הם אכן תופעת לוואי, אך קיימת בכל חיסון (לפעמים גם בבדיקת דם) אם מטרת האשכול לראות אם יש סיכונים מיוחדים יותר מקצת כאב בזרוע, תופעות כאלו עלולות להתגלות גם חודשים ושנים אח"כ, בסך הכל החיסון איתנו כחודש.....

• הוסף לסימניות
בעלי התחסן
אחרי 3 ימים נפגש עם מאומת, אחרי 6 ימים מהחיסון פיתח תסמינים
והיי
חיובי
:mad:

• הוסף לסימניות
שטויות, לא מרגישים אותו בכלל
הוא מופעל רק במנה השניה
צוחקים צוחקים...
יומיים אחרי החיסון כל פלאפון שנגעתי השתבש.
הייתי בטוחה שהכניסו לי משבש קליטה;)
בסוף התברר שלהוט מובייל הייתה בעיה באזור וכל אחד שנכנס הביתה אחרי כמה דק' הפלאפון היה ללא קליטה...

אה, וגם הקרניים הם בגלל הילדים שבבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה