התחרטו והלכו----

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה מוזר זה היה מצחיק.
בשבוע אחד: שניי לקוחות התחרטו לי במהלך העבודה.
כן, פשוט החליטו פתאום שבסוף הם לא מעוניינים!
(וזה אחרי שהיו צריכים כמובן בדחיפוווווווווות!!!)
יש לכם נסיון עם דברים כאלו?!
אז לפחות שאתם תהנו---
ו-אשמח כמובן לקבל חוות דעת מקצועיות! ט.JPG ח.JPG

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה - תחתמו על חוזה ושיהיה שם סעיף על ביטולים - מה קורה אם מבטלים, ובאיזה שלב מבטלים, וכמה משלמים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
:(
הפסד שלהם...

אהבתי במיוחד את הזוית בראשונה והצביעה המושקעת בשניה.

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי כל כך...
התחלת לעבוד בשבילם והם נעלמו לך פתאום
או שהודיעו באמצע העבודה שהם לא מעוניינים להמשיך?
(לי אגב קרה שפשוט נעלמו לי ,עד עצם היום הזה .נעלמו.)

• הוסף לסימניות
לא ציינת -
האם שילמו לך?

ישנם מקרים בחוק שמגיע לך - שימי לב:
1: תשלום על העבודה שעשית
2: תשלום מלא על העבודה
3: קנס על הפסד כלכלי כתוצאה מהביטול.
רוב ההתקשרויות העסקיות מעוגנות בחוזים (חוץ מהציבור הענוג לזוועה שלנו)
אבל ישנם ברירות מחדל בחוק. המלצתי שתתיעצי עם עו"ד.
אגב, שווה לכל מאייר ומעצב לשלם טבין ותקילין לעורך דין שמומחה בזכויות יוצרים, לשבת איתו לשעת יעוץ שייתן לכם תמונה מלאה על זכויות וחובות המאייר.
עשיתי, שווה.

• הוסף לסימניות
בשביל הנעלמים האלו, לוקחים מקדמה. הקסם הוא,
שהנעלמים לא יופיעו מראש ברגע שישמעו על המקדמה....
כן זה קרה לי פעם אחת ומזמן מאוד..
וזה נבע מתמימות של -״אנשים חרדים לא יעשו דבר כזה...״
ואנשים חרדים - עשו דבר כזה.

עידן התמימות נמוג ונעלם לו.

• הוסף לסימניות
שילמו. שילמו. (זאת אומרת אמרו שישלמו--- עדיין לא...)
אבל מבאס ומרגיז שעובדים למען מטרה מסויימת ובסוף תוחבים אותך לאיזה מגירה נשכחת---
הראשון הודיע לי בשלב האינק (הנ"ל) שהם לא זקוקים בסוף.
והשני הזמין אצלי סדרת איורים לספר ילדים. התחרט אחרי הראשון מכיוון שרצה להספיק את שבוע הספר ולא הספיק--.

ואני לא מצליחה משום מה להקליק לכם על "אהבתי" . אבל כל תגובה קיבלתי בברכה:)

• הוסף לסימניות
ציורים מאד יפים. במיוחד אהבתי את הראשון.
הפסידו.

• הוסף לסימניות
ציורים נהדרים!
האינק בראשון יפיפה! העגלה מהממת.
ובשני הצבע אומנותי מאוד והתאורה מלבבת!

מעצבן מאוד. מבינה לגמרי.

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את האינקים בראשון. הכל יושב טוב ובטוב טעם.
(חוץ מהמדרכה והבית הרחוקים, הייתי מוריד אותם טיפונת. כלומר - גם את הבית ביחס למדרכה, וגם את שניהם יחד. סתם להבא.)

• הוסף לסימניות
ציורים נהדרים!
האינק בראשון יפיפה! העגלה מהממת.
ובשני הצבע אומנותי מאוד והתאורה מלבבת!

מעצבן מאוד. מבינה לגמרי.

ים הצלחות!
גם אני אהבתי את האינקים בראשון. הכל יושב טוב ובטוב טעם.
(חוץ מהמדרכה והבית הרחוקים, הייתי מוריד אותם טיפונת. כלומר - גם את הבית ביחס למדרכה, וגם את שניהם יחד. סתם להבא.)
יווו.
תודה.:)
איזה מפרגנים אתם.
כיף להעלות פה בפורום.
תגידו לי אבל באמת ובדוגרי. מה לא טוב באיור השני? גם אני לא אוהבת את זה! אבל קשה לי לשים את העין על הבעיה! יעזור לי מאוד להבא אם תתנו לי קצת הכוונה--
תודה לכם מראש:):)

• הוסף לסימניות
כמה בעיות שישר קפצו לי לעיניים:
קצת בלאגן בסגנונות, אין אחידות בצביעה.
הכל קצת פלאט, חסר עומק. בדמויות ובכללי - בחדר.
הדברים צפים, חסרות הצללות מקומיות.
בלאגן בכיוון התאורה.
מריחות איפה שלא צריך.

• הוסף לסימניות
כמה בעיות שישר קפצו לי לעיניים:
קצת בלאגן בסגנונות, אין אחידות בצביעה.
הכל קצת פלאט, חסר עומק. בדמויות ובכללי - בחדר.
הדברים צפים, חסרות הצללות מקומיות.
בלאגן בכיוון התאורה.
מריחות איפה שלא צריך.
וי. תודה!
זה מה שרציתי.
והאינק, מושלם?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

"תמר, אנחנו אבודים. ראינו שלוש דירות וכל אחת מהן שונה כל כך מהשנייה – אין לנו מושג איך להשוות ביניהן ומה באמת נכון לנו". כך נפתח הצ'ק אפ של הזוג לוי.

הם עמדו לפני העסקה של החיים שלהם, עם שלוש תוכניות פתוחות על המסך: אחת הייתה דירת יד שנייה ישנה, השנייה דירת קבלן חדשה "על הנייר", והשלישית דירה קטנה יותר אך בהליך היתר לתוספת ממ"ד. השוני ביניהן יצר חוסר ודאות מוחלט.

הזוג לוי עשו צעד אחד חכם – הם החליטו להפסיק לנחש והזמינו "צ'ק-אפ אדריכלי".

במהלך שעתיים של צ'ק-אפ ממוקד בזום, שמנו את שלוש התוכניות על השולחן ובחרנו יחד את הדירה שתתאים להם יותר מכולן:

בדירת היד השנייה - הם ראו חללים גדולים וחלמו "לפתוח הכל". בבדיקה שלי גילינו שמה שהם חשבו שזה קיר פשוט, הוא למעשה "עורק ראשי" של תשתיות בניין וקירות בטון שאי אפשר להזיז. החלום שלהם למרחב פתוח היה נגמר במפח נפש ובהוצאות הנדסיות מטורפות.

בדירת הקבלן המתווך הבטיח ש"קל לעשות שינויי דיירים ולהזיז את המטבח". הראיתי להם שמיקום צנרת הביוב המרכזית (הקולטנים) בבניין הספציפי הזה פשוט לא מאפשר את זה בלי להגביה את כל הריצוף בבית. פתאום, הדירה ה"חדשה" נראתה הרבה פחות גמישה לצרכים שלהם.

ההפתעה הגיעה דווקא בדירה השלישית דווקא זו שהם כמעט פסלו בגלל הגודל, התגלתה כפנינה אדריכלית. זיהיתי שם חלוקה פנימית גאונית ללא עמודי בטון חוסמים. הראיתי להם איך בשינוי קטן בתכנון, הדירה הופכת למרווחת יותר מהאחרות וכוללת יחידת הורים מפנקת ופינת עבודה נוחה שמתאימה לצרכים שלהם בדיוק ומעלה את ערך הנכס במאות אלפי שקלים ביום שאחרי.

היה תענוג לראות את החיוך שלהם בסוף הפגישה, השוני בין הדירות כבר לא בלבל אותם. הם ידעו בדיוק איזה נכס ישרת אותם באמת ואיפה הם שמים את הכסף שלהם על קרקע בטוחה.

אל תחתמו לפני שתעשו צ'ק-אפ!

השירות שלי נולד בדיוק בשביל הרגע הזה שבו אתם צריכים מישהו שיעשה לכם סדר בבלגן, ישמע את הצרכים שלכם, ויסתכל בעיניים מקצועיות על התכניות ועל האופציות.

מה תקבלו בשעתיים של צ'ק-אפ אדריכלי בזום?
- השוואה מקצועית בין נכסים: איזה נכס באמת נותן לכם את התמורה הטובה ביותר.
- ניתוח היתכנות: מה באמת אפשר להזיז, לשבור או לבנות מחדש בכל אחת מהאפשרויות.
- איתור מוקשים ותשתיות: איפה מסתתרים המוקשים שיעלו לכם הון בשיפוץ.
- פוטנציאל השבחה: איך להפיק את המקסימום מהנכס ולהעלות את ערכו.

מתלבטים בין כמה דירות? אל תחליטו לבד.

תאמו איתי את הצ'ק-אפ שלכם.
  • תודה
Reactions: Morris1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה