התייעצות התחשבות מבעלי האולמות

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשיתי אירוע באחד האולמות שתחת בתי הכנסת בירושלים וראיתי כמה ליקויים משמעותיים ממש
אני רק מציף את הנושא והלוואי שיהיה מזה תועלת (לפחות למי שעושה אירוע שידע מה לבדוק)
א- האולם אומר יש מקום ל150 איש, הוא בדק את זה אולי במקומות של הרצאה, לא סביב שולחנות ערוכים ובלי מלצרים שצריכים להסתובב באולם
ב-במטבח היו 2 פלטות! איך אמורים לחמם אוכל ל 150 איש עם 2 פלטות? (יש קייטרינגים שמביאים הכל חם וארוז אבל אנחנו מכירים את האנשים שעושים לבד, זה עדיין מקובל אצלנו, ומה עם קייטרינגים ביתיים שיש מהם המון אצלנו)
ג-המטבח קטנטן ואין אפשרות לעשות סרוויס של כמות המנות (המלצרים פתחו שולחן בתוך האולם לעבוד עליו...)

והכי חמור, קליטה זה מותרות!!! הסבא שצריך לבוא עם מונית וצריך לצאת לקבל אותו צריך לחכות לו בחוץ מאז שיצא...
האורחים לא יכולים לתקשר עם הילדים שהשאירו בבית וכ' וכו'

• הוסף לסימניות
אתה באמת לא חייב לשכור ממנו את האולם
והגיוני שתחשוב על זה לבד - שבאולם תת קרקעי אין קליטה.

• הוסף לסימניות
שלא יעשה שם אולם או שיעדכן מראש המחיר האו 1000 ש"ח והאולם ללא קליטה
עם כל שאר הבעיות אני מסכימה, אבל אולם תת קרקעי הוא בלי קליטה, ככה זה.
גם באולמות של חתונות, וק"ו באולמות של בית כנסת.

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לבעל האולם?
אין מה לעשות רוב האולמות נמצאים מתחת לקרקע ולכן אין קליטה
הייתי השבוע באולם עטרת והיה קליטה
שאלתי את בעלי האולם איך זה הרי זה מתחת האדמה
הוא אמר לי שעשה מגבר קליטה ב20,000 ש"ח וזה הסתדר
נכון זה יקר ואולי המחיר של האולם יעלה ב100 ש"ח
אבל זה היום לא מותרות כמו שאין אולם בלי שירותים

• הוסף לסימניות
הייתי השבוע באולם עטרת והיה קליטה
שאלתי את בעלי האולם איך זה הרי זה מתחת האדמה
הוא אמר לי שעשה מגבר קליטה ב20,000 ש"ח וזה הסתדר
נכון זה יקר ואולי המחיר של האולם יעלה ב100 ש"ח
אבל זה היום לא מותרות כמו שאין אולם בלי שירותים
זה נכון אבל לא תמיד זה עובד
אני מכיר אולם שהשקיעו וזה לא פתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה