התחשק לי גם

• הוסף לסימניות
אחרי כולם גם אני מעלה משהו קטן.
שלא מגיע לרמת קודמי.
אני מתקשה בתמחור הציורים שלי.
אשמח לשמוע חוות דעת ובאמת. כמה זה שווה.
וגם כמובן הע/ארות לשיפור וייעול
תודה מראש.

ועוד משהו---כל הזכויוות שמורות! נא לא להוריד.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 187.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

(שימי לב שיד שמאל של הילדה בצד ימין למטה - קצת ''תלויה ועומדת''.
זה נראה כאילו בהתחלה היה לה שם משענת כסא אבל אח''כ הורדת אותה והיד נותרה באויר...)

• הוסף לסימניות
ציור ממש יפיפה!:)
לגבי התמחור זה תלוי איך היית מעדיפה לקחת:
פר שעות או פר פרוייקט.

אם לפי שעות אז את צריכה לדעת כמה זמן עבדת עליו; אם לפי פרוייקט לע"ד לפי הערכה גלובלית.
אבל זו השאלה הכי קשה לצייר וכל אחד שונה ממשנהו ואין לזה גדר ברור.
רק חשוב שבאמת תקחי על הציורים ולא חינם אף פעם!! גם אם יאמרו לך שזה לפרסם אותך וינסו לשכנע אותך שזה משתלם לך, בחחים אל תעבדי חינם!
אם את אוהבת לצייר ואת מעריכה את העבודה וההשקעה שלך למה שתקחי חינם?!

וברור שזה משתלם לך!
ברכה והצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נו. באמת.
תנו מחיר.
100. 1000.100000.10000000000000000
מי שמתבייש שישלח לאישי.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אין גבול למחיר כל עוד שמוכנים לשלם לך. קשה לתמחר ממש. את לא מוכרת תפוחי אדמה. בכל זאת את צריכה לקבוע לעצמיך גבולות במחיר המינימלי.

• הוסף לסימניות
הציור מקסים!
לגבי מחיר - אני אנסה לעזור לך
בא נגיד ציור של 2 דמויות עם רקע, בצבעוני. - טווח של 250-450 נשמע סטנדרטי למתחילים פלוס.
כאן יש לך 7 דמויות עם רקע, לא צבעוני,
למרות שצביעה בשחור לבן זה גם משהו לא מבוטל.
תלוי מי הלקוח, כמה את ממקמת את עצמך בסקאלה בין מתחילה למקצוענית, כמה את מעוניינת בעבודה וכו'
אבל את בהחלט יכולה לקחת על זה 400 שח. לדעתי לא יותר. אבל גם לא הרבה פחות.

הציור עשוי טוב!
רק הכסאות מרגישים לי מידי הסרגלים של מנגה.
אני אוהבת לעבוד עם קוים עצמאיים, זורמים, בהתחשב בפרספקטיבה כמובן.

• הוסף לסימניות
ממש אבל ממש יפה! כל הכבוד. אל תמעיטי מערכך!
לדעתי, הילדות לבושות קצת לא מעודכן. אא"כ זה מכוון.

• הוסף לסימניות
תודה contrast על הפירוט המעולה.
עזרת לי מאוד.
באמת לא ידעתי למה התמונה הזו הייתה לי כה מורכבת, רק עכשיו אני קולטת שזה ריבו הדמויות.
ותודה לכל המגיבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה