התחשק לי לשתף קצת

• הוסף לסימניות
מעבודותי בתקופה האחרונה

(לא הכל התחשק לי, אז קצת...)

קבצים מצורפים

• DSC_1706.png
    KB 353 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
נראה לי תחום האוכל מאד מתאים לך ואת מצליחה שם מאד!
תמשיכי להצליח ותהני:)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
אפשר מתכון:)?

• הוסף לסימניות
הלוואי ויכולתי לתת מתכונים, הענין הוא שהם לא שלי...

אני צלמת של כמה בשלניות, אלו לא מתכונים שלי.

אם אעלה תמונה שאני הכנתי-בשמחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי קרופ כזה יותר מעניין
וגם אם לא, אז שהכלי יהיה ישר
וקצת קונטרסט לא יזיק
וזה נראה טעים!

קבצים מצורפים

• DSC_1706.jpg
    KB 201.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה! רעיון!

הענין הוא שזה לספר מתכונים, התמונה חייב להיות אורכית, תאמיני לי שהדמיון שלי בהרבה יותר מתרוצץ כשזה לרוחב, יותר כיף לי לקמפז רוחב.

ניסיתי יותר קונטרסטי, הלקוחה נבהלה מזה, היא אוהבת טבעי, כמעט לא מסכימה שאבהיר תמונות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1743363:
תודה! רעיון!

ניסיתי יותר קונטרסטי, הלקוחה נבהלה מזה, היא אוהבת טבעי, כמעט לא מסכימה שאבהיר תמונות....

אבל בהדפסה יוצא יותר כהה כמעט תמיד
אלא אם כן היא תעבור דף דף בהדפסה לאישור

• הוסף לסימניות
טוב שאת מעדכנת אותי, אעביר לה...

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שאין קונטרסט אז זה לא מגרה....
ואם זה לא מגרה אז למכור יכול להיות קשה...
סתם כך הכלים כנראה בטעם של הלקוחה אם היא הייתה מוכנה הייתי ממליצה לה לשנות מעט סטיילינג כיוו שהמנות מקבלות צבעים שטוחים ונבלעים בכלים כמו בתמונה של הסלומון הכל ורדרד על גבול האנמי לטעמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה