התחשק לי לשתף

• הוסף לסימניות
קבלתי את הכובע במתנה והייתי חייבת לראות איך הוא מצטלם :)
אפשר ביקורת.

• הוסף לסימניות
יפה ומתוק, אני אוהבת את הלשון...

קנית ציוד סטודיו או שהתאורה מאולתרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילי 2;1457260:
יפה,
רק חבל שהיא מוציאה את הלשון...

נכתב ע"י יעל א;1457268:
יפה ומתוק, אני אוהבת את הלשון...

קנית ציוד סטודיו או שהתאורה מאולתרת?
אני גם אהבתי את הלשון, לא לכל אחד יש לשון כ"כ מתוקה :)

אין לי תאורת סטודיו, יש לי חלון גדול ובתמונה הזאת היה טוב אם הייתי משתמשת גם ברפלקטור אבל לא היה מי שיחזיק אותו.

• הוסף לסימניות
איזה מקסימה!!
וגדולה.
תמונה מתוקה

• הוסף לסימניות
חמודה הקטנטונת.
ודווקא אהבתי את הלשון, היא משתלבת יופי עם הכובע...

• הוסף לסימניות
מתוקה!!
אהבתי את הלשון הקטנטונת...

• הוסף לסימניות
מותק.
תמונה יפה.

הייתי מנסה להוריד לכובע את הכפתורים.

• הוסף לסימניות
הלשון מסתדרת דווקא טוב מאוד עם הקרניים שבכובע :)
מותק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1457666:
מותק.
תמונה יפה.

הייתי מנסה להוריד לכובע את הכפתורים.

תודה.
בצד השני יש רק 2 נקודות שחורות מהחוטים שמחזיקים את הכפתורים, חשבתי לשים את זה ככה, אבל נראה לי שזה אמור להיות עם הכפתורים.
אולי פעם הבאה ננסה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1457312:
אין לי תאורת סטודיו, יש לי חלון גדול ובתמונה הזאת היה טוב אם הייתי משתמשת גם ברפלקטור אבל לא היה מי שיחזיק אותו.
למה רפלקטור?
הצללים האלה כל כך יפים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1459285:
למה רפלקטור?
הצללים האלה כל כך יפים..
לא רציתי תאורה שטוחה, אבל הייתי מעדיפה צללים קצת פחות כהים. זה גם אחרי שפתחתי אותם קצת.
אולי היה עוזר לקרב אותה לחלון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה