לימוד נהיגה התייעצות: אחרי 5 טסטים על משאית 12 טון, האם סימולטור הוא הפתרון?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אני כבר אחרי חמישה טסטים לא מוצלחים על משאית 12 טון, וזה מתחיל להיות יקר ומתיש. אני שוקל להשקיע בסימולטור נהיגה ביתי כדי לתרגל את נקודות התורפה שלי, כמו העברת הילוכים ידנית, חניה לאחור ופניות קשות, בלי הלחץ והעלות של שיעור מעשי.

אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי עם כמה שאלות:

1. ניסיון אישי: האם מישהו מכם השתמש בסימולטור נהיגה כהכנה למבחן, והאם זה באמת עזר?
  2. ציוד מומלץ: איזה ציוד ותוכנה אתם ממליצים בתקציב של עד 4,000 ש"ח?
  3. עלות מול תועלת: האם לדעתכם זו השקעה נכונה, או שבסוף אין תחליף לשיעורים בכביש?
אשמח לכל עצה או דעה מניסיון אישי. תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אתם כנראה מתכוונים למשחקי מחשב פפולאריים כמו יורו טראק? כי הסימולטור המקצועי לנהיגה יקר בטירוף, וברור שלא כלכלי לקנות אותו לבית.

לגבי המשחק, הוא יכול לעזור אולי לרוורסים, הכרת תמרורים, והעברת הילוכים (כמובן שצריך ציוד גיימינג מתאים), אבל לא יעזור לשמור על חוקי תנועה וכדו'.

לדעתי זו השקעה לא כדאית.

• הוסף לסימניות
הוא יכול לעזור אולי לרוורסים, הכרת תמרורים, והעברת הילוכים
@טראמפ 2024
תודה על התגובה!

אני מתקשה בעיקר עם מראות ושמירת מרחקים בסיבובים ובחניה ליד מכוניות תכנון נסיעה, ושמירה על ימין הכביש בצורה בטוחה בכבישים צרים.

זה יכול לעזור?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@טראמפ 2024
תודה על התגובה!

אני מתקשה בעיקר עם מראות ושמירת מרחקים בסיבובים ובחניה ליד מכוניות תכנון נסיעה, ושמירה על ימין הכביש בצורה בטוחה בכבישים צרים.

זה יכול לעזור?
יכול להיות שכן, אבל בשביל זה צריך סביבה שמדמה את המשאית באופן מלא, - 3מסכים, וכסא שעולה הון.

בעיה נוספת שהתנהגות המכוניות על הכביש לא מדמה בצורה מלאה התנהגות של נהגים אנושיים, אפשר לקרוא על זה הרבה בפורומים באנגלית.

למעשה זה לא נשמע כמו פתרון מתאים.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אני כבר אחרי חמישה טסטים לא מוצלחים על משאית 12 טון, וזה מתחיל להיות יקר ומתיש. אני שוקל להשקיע בסימולטור נהיגה ביתי כדי לתרגל את נקודות התורפה שלי, כמו העברת הילוכים ידנית, חניה לאחור ופניות קשות, בלי הלחץ והעלות של שיעור מעשי.

אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי עם כמה שאלות:

1. ניסיון אישי: האם מישהו מכם השתמש בסימולטור נהיגה כהכנה למבחן, והאם זה באמת עזר?
  2. ציוד מומלץ: איזה ציוד ותוכנה אתם ממליצים בתקציב של עד 4,000 ש"ח?
  3. עלות מול תועלת: האם לדעתכם זו השקעה נכונה, או שבסוף אין תחליף לשיעורים בכביש?
אשמח לכל עצה או דעה מניסיון אישי. תודה רבה מראש!
לפני שעברתי טסט על רכב ידני רגיל שהתבושש כי המורה טענה שאני עוד לא מוכנה..
בעלי קנה לי הגה גיימינג עם הילוכים וקנינו משחקים שהומלצו בפורומים של גיימרים כמדמה ב100% את המציאות.. בלה בלה.. אעלק.
זה לא תרם לי כמעט כלום (היה סתם נחמד למשחק).
הנהיגה על הכביש עם האתגרים והולכי רגל שיש בתכלס בכביש לא דומה בכלל למשחקים, מהתחושה שלי.
ככה שהייתי אומרת לקחת בעירבון מאוד מאוד מוגבל את התועלת של זה.
בהצלחה בטסט הבא.

• הוסף לסימניות
לפני שעברתי טסט על רכב ידני רגיל שהתבושש כי המורה טענה שאני עוד לא מוכנה..
בעלי קנה לי הגה גיימינג עם הילוכים וקנינו משחקים שהומלצו בפורומים של גיימרים כמדמה ב100% את המציאות.. בלה בלה.. אעלק.
זה לא תרם לי כמעט כלום (היה סתם נחמד למשחק).
הנהיגה על הכביש עם האתגרים והולכי רגל שיש בתכלס בכביש לא דומה בכלל למשחקים, מהתחושה שלי.
ככה שהייתי אומרת לקחת בעירבון מאוד מאוד מוגבל את התועלת של זה.
בהצלחה בטסט הבא.
זה לא עזר לשלוט היטב בהגה?
בחנייה, ולקחת את הפניות נכון,?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה