התייעצות ארונות עליונים

• הוסף לסימניות
איך הייתם עושים ארונות עליונים במטבח הזה?
הארונות העליונים יהיו בקיר הארוך שבשרטוט הוא התחתון.
המטבח יחסית צר וארוך ובקצה חלון גדול מעל השיש.
התקרה נמוכה - 2.43.
אפשר לעשות ארונות בגובה 80 ס"מ וישאר רווח עד התקרה, או לעשות אותם עד התקרה, או עד התקרה בשני עומקים.
תוספת מקום אחסון תועיל אבל אפשר לוותר. אני פחות אוהבת שיש רווח מעל הארון שסתם צובר אבק, אבל גם זה לא שיקול קריטי.
מה הייתם עושים מבחינת המראה, שלא יהיה חנוק?

Capture.JPG

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיהיה נכון שהארונות יגיעו עד התקרה
המראה יהיה יותר מאוורר וגם יותר פרקטי שלא יצבר אבק

• הוסף לסימניות
ארונות עד התקרה באורך אחד!
שני עומקים יתנו הרגשה חנוקה במטבח בגלל הגובה הנמוך של התקרה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נניח שעושים ארונות עד התקרה בעומק אחד. איך לחלק?
זה יוצא 110 ס''מ גובה.
פרקטית אני מעדיפה דלתות על פני קלפות. יצא יפה לחלק את הגובה לשתי דלתות, ככה שלמדפים הנגישים למטה יש דלת נפרדת מזו של המדפים הלא נגישים למעלה?

• הוסף לסימניות
נניח שעושים ארונות עד התקרה בעומק אחד. איך לחלק?
זה יוצא 110 ס''מ גובה.
פרקטית אני מעדיפה דלתות על פני קלפות. יצא יפה לחלק את הגובה לשתי דלתות, ככה שלמדפים הנגישים למטה יש דלת נפרדת מזו של המדפים הלא נגישים למעלה?
כן, הגיוני לחלק ל 55 ס"מ כל ארון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה