- הוסף לסימניות
כדאי לבדוקאת יכולה בקלות לבקש מהקופת פנסיה דוח הפקדות ולראות הכל וגם לעקוב שלא חסר כלום... אפשר גם באיזור האישי באתר
אני בדקתי במקרה וגיליתי שלא הופקד כלום
כדאי לבדוקאת יכולה בקלות לבקש מהקופת פנסיה דוח הפקדות ולראות הכל וגם לעקוב שלא חסר כלום... אפשר גם באיזור האישי באתר
תמיד צריך כל כמה חודשים לעקוב ולראות שמופקד לפנסיה,כדאי לבדוק
אני בדקתי במקרה וגיליתי שלא הופקד כלום
אני הייתי משתפת במעבר דירה ולא במעבר עבודה,תודה לכולם , לא מאמינה שאעזוב עד שאמצא עבודה אחרת ,
פשוט, אני טיפוס מרצה , והוא טיפוס כעוס
ואני מדמיינת אותו מגיב מה שמגיב ...
וצריך לחפש מהר מישהי במקומי ( אני עושה כמויות דברים)
לכן חשבתי שאולי יפה להגיד מוקדם ,
אבל התגובות פה שכנעו אותי ההפך , שלא מקובל ולא נעים
סיבה טובה להצמד לידו לחוק.אני סתם מפחדת ממנו , שמתי לב שבכל פעם שאני באה לומר לו משהו או שהוא קורא לי ,
הלב שלי כמו תופי טים טם אפריקאים
את לא חייבת לענות.למה לא יכולת לומר מראש שאת לפני מעבר ? הרי זה לא משהו פתאומי ?
מה האלטרנטיבה שלך.זה לגמור בצורה לא נעימה
נכון , ואני באמת מחפשת לעזוב , השאלה היא האם כדאי להודיע מוקדם בשביל להתגונן מהעצבים על הודעה רק בדקת האפס- כשמדובר במעבר דירה , כזכורמה האלטרנטיבה שלך.
מדובר בבן אדם שגורם לך לדפיקות לב, לתחושת חוסר בטחון בעצמך.
לא יעזור לעצבים.נכון , ואני באמת מחפשת לעזוב , השאלה היא האם כדאי להודיע מוקדם בשביל להתגונן מהעצבים על הודעה רק בדקת האפס- כשמדובר במעבר דירה , כזכור
נראה מהתגובות כאן שלא,
נעשה כדברכם/ן
חודש זה לא כ"כ שעת אפס. צפוף, נכון, אבל זה בסדר. קחי בחשבון שאם את מודיעה לו שאת מחפשת עבודה - הוא יכול להחזיר לך בפיטורים ואז זה יהיה חודש מההודעה שלו, בלי קשר לשאלה האם מצאת כבר או לא.נכון , ואני באמת מחפשת לעזוב , השאלה היא האם כדאי להודיע מוקדם בשביל להתגונן מהעצבים על הודעה רק בדקת האפס- כשמדובר במעבר דירה , כזכור
נראה מהתגובות כאן שלא,
נעשה כדברכם/ן
תנסי לחשוב עם איזה עצבים עדיף לך להתמודדנכון , ואני באמת מחפשת לעזוב , השאלה היא האם כדאי להודיע מוקדם בשביל להתגונן מהעצבים על הודעה רק בדקת האפס- כשמדובר במעבר דירה , כזכור
נראה מהתגובות כאן שלא,
נעשה כדברכם/ן
חייבים לשלוח הודעה במייל בנוסף לשיחה בע"פ?חודש זה לא כ"כ שעת אפס. צפוף, נכון, אבל זה בסדר. קחי בחשבון שאם את מודיעה לו שאת מחפשת עבודה - הוא יכול להחזיר לך בפיטורים ואז זה יהיה חודש מההודעה שלו, בלי קשר לשאלה האם מצאת כבר או לא.
אם מעסיק כמו שאת מתארת לא הייתי לוקחת סיכון.
אגב - שימי לב שאת מודיעה לו בכתב, במייל (את יכולה גם בע"פ, אבל במקביל תשלחי מייל) - שיהיה לך תיעוד עם תאריך
איזה פרטים חשוב שיהיה במכתב?חוקית-כן
![]()
הודעה מוקדמת להתפטרות
www.kolzchut.org.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים