עיצוב פנים התייעצות בנושא אסלה תלויה

• הוסף לסימניות
שלום
אנחנו רוצים לקנות אסלה תלויה בעיצוב חלק חיצונית, שלא רואים את השיפוע מבחוץ (מצ"ב תמונה של סגנון האסלה)
היינו בחנות ובעל החנות אמר שכל האסלות המעוצבות מבחוץ, יש להן מדרגה מבפנים שצוברת לכלוך.
האם זה נכון? אין אסלות חלקות חיצונית ושיפוע יחסית ישר?
אם כך נצטרך לקנות אסלה פחות יפה חיצונית

בהזדמנות זאת, אם קניתם לאחרונה אסלה ואתם מרוצים ממנה, אשמח לשמוע דגם.
תודה!!!

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250223_215822_Chrome.jpg
    Screenshot_20250223_215822_Chrome.jpg
    KB 156.3 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
נכון שיש מדרגה.
ולכן צריך לקחת אסלה עם שטיפת רימלס טובה.

• הוסף לסימניות
יש לך המלצות לאסלות כאלה, מנסיון של אנשים?

• הוסף לסימניות
קניתי אסלה תבל מיאמי לבן מבריק לפני חצי שנה חלקה מבחוץ, ואני מאד מרוצה ממנגנון השטיפה העוצמתי שלה, לא נשאר טיפת לכלוך וגם נראה לי שאין שום מדרגה, אבל את זה אני לא יכול לדעת מה הולך בפנים....
מצורף תמונה
images.jpg

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחצי שנה ב @אמבט פלוס .
קניתי לפי המלצת, לא מותג.
שטיפה נגיד 70 אחוז...
עדין צריך אקונומיקה צמוד.
מבירור לא מצאתי משהו הרבה יותר טוב יותר והיה שווה את המחיר,

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי לפני חצי שנה באמבט פלוס רימלקס לצערי לא משהו.
גם תופס לכלוך גם המושב תופס כתמים שלא יורדים
הקיצער לא משהו
שוה להשקיע

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה בסוף עשיתם אחרי בירורים אני בתהליך הזה בבניה וצריכ להחליט
תודה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחצי שנה ב @אמבט פלוס .
קניתי לפי המלצת, לא מותג.
שטיפה נגיד 70 אחוז...
עדין צריך אקונומיקה צמוד.
מבירור לא מצאתי משהו הרבה יותר טוב יותר והיה שווה את המחיר,
אכן מהנסיון שלנו לאחר שהיו כמה קריאות שירות באסלות הזולות יותר
הגם שיש אנשים שהיו מרוצים וחזרו ורכשו לשיפוצים נוספים אותם

שווה להשקיע בחברות כמו חמת, מיובי וגיבריט
שמהם בחרנו בפינצטה מי הטובה ברימלקס ומי בטורנדו..

• הוסף לסימניות
קניתי אסלה תבל מיאמי לבן מבריק לפני חצי שנה חלקה מבחוץ, ואני מאד מרוצה ממנגנון השטיפה העוצמתי שלה, לא נשאר טיפת לכלוך וגם נראה לי שאין שום מדרגה, אבל את זה אני לא יכול לדעת מה הולך בפנים....
מצורף תמונה
צפה בקובץ המצורף 1905862
זה הדגם הקצר.
האם הדגם הארוך (מנהטןXL) גם מומלץ?

• הוסף לסימניות
מנסיון של לקוחות חוזרים המטריקס XL טורנדו מעולה במחירי מבצע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה