התייעצות בנושא תוכנת תג

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

שלום,
א. מישהו יודע כמה עולה תוכנת תג?
ב. מישהו מבין בעימוד גמרא? יש הוצאה שרוצה להוציא גמרא עם צורת הדף (בתוספת פירוש חדשני), והם מתלבטים בין לנקות סריקות מלכלוכים ולתקן אותיות שבורות, לבין לקחת את הטקסט מויקיטקסט ולעמד אותו.
ג. בהתחשב בתשובתך בשאלה ב', היכן מוצאים את הטקסט של עין משפט נר מצוה ותורה אור?

• הוסף לסימניות
א. אם אני זוכר נכון, זה עולה בסביבות $1,000.
ב. לנקות סריקות זו עבודה מייגעת ויקרה. עדיף לקחת טקסט נקי (אם אפשר למצוא כזה) ולעמד.
ג. איני יודע.

• הוסף לסימניות
לקחת טקסט של גמרא מתכנה זה גרוע, צריך לעשות הגהה, ואז לפי מה עושים? לפי וילנא? לפי שונצינו? לפי מינכן? לפי ונציה?

• הוסף לסימניות
דבר כזה צריך לקנות מוכן מאחד ההוצאות.
לוקחים את הדפים המוכנים בפידיאף, ואחר כך מעמדים את הפירוש בנפרד, ומדביקים דף מול דף באינדזיין.

זה עולה, אבל עדיין יותר זול מכל חלופה אחרת.
גם אם מעמדים לבד, צריך לקנות את הטקסטים מוגהים, וזה לא זול. להשתמש בטקסט מ'ויקיטסקט' - נו נו.

אפשר לפנות אלי במייל לפרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות בהוצאת 'שס וילנא החדש', 'עוז והדר', ו'טלמן'.
כמו כן ניתן לפנות במייל, ואנסה לקשר אותך עם מישהו נוסף שאני מכיר, שיוכל לעזור.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא ממליץ ויקיטקסט בשום פנים ואופן
אני אישית הייתי צריך כמה עמודים מתוך אחד הספרים שם והשויתי את זה לספר המודפס, ראיתי אין ספור שינויים שרירותיים
אין שום אחריות על החומר שם
לפי מה שזה נשמע יוכל אולי להועיל לך ש"ס בלום מהדורת "ארץ ישראל", זה נראה בערך מה שאתה מחפש ומצד שני לא נראה שיעלה לך כמו לדוגמא עוז והדר.
בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה