נכתב ע"י YB nekuda;1415714:אני הייתי הולכת על
חיים תיווכי נדל"ן
או תיווך חיים
משהו יציב, מובן, בהיר
עם בטחון של אדם שעומד מאחרי המילה.
משחקי מילים (לדעתי) מתאים לעמותה או בעסקים אחרים
כאן צריך יציבות ובהירות.
נכתב ע"י אא;1415694:אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
העסק הוא תיווך נדל"ן. שמו הפרטי של מהתווך הוא חיים.
לכן חשבתי על רעיונות:
נדל"ן לחיים
או: תיווך לחיים
באופן שאפשר לקרוא את המילה לחיים במלעיל או במלרע.
מה דעתכם?
המלצה שלי: לחיים! תיווך נדל"ן
לחיים אומרים כשסוגרים עיסקה
נכתב ע"י ShBracha;1438923:יש דפוס "ובא לציון"
בעל העסק הוא - ציון
איך זה נשמע: "אני הולכת להדפיס ב-ובא לציון" ?
אגב, גם אני לא בעד חיים בבית, אבל זו הברקה חמודה
נכתב ע"י קופיריטרית;1438903:חיים בבית אמנם משדר תרתי משמע ומתאים לדרישותיו
אבל לדעתי נשמע יותר כסלוגן.
לא שם של משרד תיווך...
תקשיבי לביטוי-
לקוח [לאשתו]: אני הולך לחיים בבית לראות אם יש לו\להם מה להציע לנו...
מתאים כשם...?!
נכתב ע"י אא;1439032:נכון לחלוטין.
גם אני חשבתי כך, והצעתי לו כמה וכמה אלטרנטיבות.
מה עושים כשהלקוח מתעקש???
אני הרמתי ידיים, אבל אולי עשיתי טעות...
נכתב ע"י קופיריטרית;1439748:חבל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים