כללי התייעצות בקשר לעיצוב פלייר לחנות שמוכרת דברים לא קשורים

• הוסף לסימניות
אני אובדת עצות...
יש לי לקוח שהוא בעל חנות שהיא לא "כל בו" סטנדרטי אלא משהו מיוחד.
בחנות ניתן למצוא: מוצרי ספיגה למבוגרים ולילדים, מוצרי היגיינה, חד פעמי, ובגדי ילדים וילדות.
הוא רוצה שלכל "מחלקה" תהיה פינה משלה בפלייר.
הפלייר הוא דו צידי חצי A4 (אפשר לאורך או לרוחב - לא משנה), והוא "הקל" עלי בזה שהוא רוצה שצד אחד יהיה מוקדש כולו למוצרי ספיגה עם האריזות ושמות החברות, והצד השני לכל היתר.
ושאלתי היא כזאת: איך נגשים לעבודה ומאיזה כיוון מתחילים לחלק את הדף?

ועוד תהייה קטנה: האם יש סיכוי שיצא מזה משהו נורמלי ולא מגוחך?

תודה.

• הוסף לסימניות
א. חצי A4 נקרא A5.

ב. את בעצם צריכה קודם כל את כל התמונות, להתחיל לרכז אותם בדף אחד, + הלוגו ומלל ואז להתחיל לעמד.

- זה כן יראה עמוס שלל מוצרים, אבל זה מה שהוא רוצה לשדר כי זה מה שהחנות באמת.
- הייתי מציע שבמרכז יהיה תמונה של החנות.

בהצלחה !!

• הוסף לסימניות
א. אני יודעת שחצי A4 נקרא A5 אבל בגלל שלא החלטתי אם אני עושה חצי A4 לאורך או לרוחב כתבתי חצי A4 כי עד כמה שידוע לי חצי A4 שחתוך לאורך (10.5X29.7) לא נקרא A5...
ב. תודה רבה על העצות.

• הוסף לסימניות
נראה כי הצורה הטובה ביותר, הוא להכין את הפלייר לאורך [מאוזן]. בצדו השמאלי כרבע מהעמוד, לעשות כעין קטע של כותרת: כלומר שם החנות: "הכל בכל" כל בו" "ידו בכל" "כל מה שחפשתם" כתובת, שעות טלפון וכו'.
בצדו הימיני כשלושת רבעים מהעמוד, לחלק בצורת X ובכל משולש להכניס חלק אחר של החנות
בצדו האחרוני כל מוצרי ההגיינה כבקשתו.
במדה שעדיין יש צורך במקום נוסף לשאר הדברים, לעשות כעין פילים וכיוצ"ב בקטן, שיראה יותר כדוגמא ולא כתמונות, ולהשחיל שם תמונות רבות.
צורה נוספת לחלק גם עמוד זה, לעשות כרבע מהעמוד בצד שמאל, כפי שבצדו השני של הפלייר. וכאן למלאות בתמונות קטנות.

• הוסף לסימניות
לדעתי הצורה הכי טובה לסדר את זה עם מה שפחות בלאגן, זה חצי A4 לאורך, ז"א צר וגבוה, ופשוט לחלק את העמוד לרוחבו, לכל מוצר לתת "סטריפ" כזה לכל הרוחב. ככה אחד מתחת השני, זה יראה הכי מסודר בעיניים. אם כל דבר יהיה בפינה אחרת של הדף, העין לא תדע למה לרוץ קודם, זה יצור בלאגן, לא יעשה חשק להתחיל לקרוא וממילא גם לא חשק להכנס לחנות... עדיף שיהיה מסודר כמה שאפשר. אחד אחרי השני.
זו דעתי!
בהצלחה רבה!!!
אגב, נשמח לראות תוצאה סופית..

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות כמו פרסומות של סופקמרקט - שהם מפרסמים המון מוצרים ושמים הכל בדף אחד מסודר שורות שורות, ומתחת לכל מותר יש מלבן עם כיתוב\ או שכל מוצר בתוך ריבוע.. תסתכלי במודעות של סופרמרקטים.

• הוסף לסימניות
הבדלי צבעים חזקים בין נושא לשני כמו מסגרות כתומות עבות לכל מוצרי הלבשה לילדים כחול לדברי מבוגרים וכו' בכל אופן אם את מתכוונת להדפיס על A4 לאורך את יכולה אולי גם לעשות קיפול באמצע מהגובה ואז יש לך 4 כיווני מחיה בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה