דרוש מידע התייעצות ברכישת משאבת חלב מסוג Biamba Pump Soft

• הוסף לסימניות
שלום אני מעוניינת לרכוש משאבת חלב מסוג

Biamba Pump Soft​

ברצוני לשמוע האם כדאי להשקיע את הסכום (800 ש"ח) או שכדאי לקנות את המוצר מעלי אקספרס או שאר החיקויים.

• הוסף לסימניות
המשאבות של ביאמבה מומלצות ממש
אין לי נסיון עם הסופט אבל הבנתי שכולם מעולות
אבל מאיפה ה800 שקל?
זה 590 או 990 לדוצ

• הוסף לסימניות
המשאבות של ביאמבה מומלצות ממש
אין לי נסיון עם הסופט אבל הבנתי שכולם מעולות
אבל מאיפה ה800 שקל?
זה 590 או 990 לדוצ
אני משתמשת בדגם סופט - מעולה ונוחה מאוד!
אני משווקת את המשאבות רשמית ואצלי הן במחירים טובים!
למי שמעוניינת,
ביאמבה.png

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בזה וממש מרוצה.
היה לי בעבר 2 סוגי חיקויים שונים של אליאקספרס, ותוך זמן קצר הם התחילו לעשות בעיות. אחד הכפתורים הפסיקו לעבוד, והשני מידי פעם לא נדלק ובעיות במגע. כך שמבחינתי הזול יצא יקר.

יש לי עוד זוג חדש של ביאמבה שאני יכולה למכור לך בזול, זוג ב820, או בודד ב460.
(אני לא משווקת, יש לי רק את זה למכור).

• הוסף לסימניות
אני משווקת מורשית מטעם ביאמבה ויש לי מחירים טובים- מוזלים יותר מהחנויות.
052-760-3135

• הוסף לסימניות
למכירה משאבת ביאמבה מקורית, הדגם החזק ביותר (פומפ סופט) דו צדדי.
היה בשימוש פעמיים.
500 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לכל המעונינות,
אני קניתי משאבת ביאמבה 12% הנחה
ניתן להתקשר לשרות לקוחות שלהם והם נותנים קוד קופון לשימוש באתר ל12% הנחה
יוצא יותר זול מהמשווקת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לכל המעונינות,
אני קניתי משאבת ביאמבה 12% הנחה
ניתן להתקשר לשרות לקוחות שלהם והם נותנים קוד קופון לשימוש באתר ל12% הנחה
יוצא יותר זול מהמשווקת
בהצלחה
מה אומרים להם? סתם שמעוניינים לקנות את המשאבה באתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה