התייעצות - המחשב שלי איטי להחריד, איזה רכיב כדאי לשדרג?

• הוסף לסימניות
עובדת עם תוכנות גרפיות כבדות (אפטר אפקטס, פוטושופ, אילוסטרייטור)
האם להחליף מעבד? (כרגע I5) או להחליף כרטיס מסך? (יש לי ssd)
אשמח מאד להכוונה ממי שמתעסק בתחום!

• הוסף לסימניות
בשביל לקבל תשובה תצטרכי לכתוב כאן את המפרט המדוייק הכולל מעבד+דגם מדוייק, זיכרון RAM, לוח אם, דיסק, כרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
מצורף, מה שחסר לי נא הדרכה איך למצוא את הנתונים.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• מעבד.JPG
    מעבד.JPG
    KB 30.9 · צפיות: 20
  • nvidea 2.JPG
    nvidea 2.JPG
    KB 22.4 · צפיות: 29
  • nvidea1.JPG
    nvidea1.JPG
    KB 43.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
קודם כל הכרטיס מסך מיושן מאוד

לגבי שאר הדברים תורידו תוכנה ותעלו תמונות

• הוסף לסימניות
וואוו!! אכן זה ישן... מלפני 8 שנים.
ידוע לכם העלויות של ה-1660?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עוד משהו?
ושוב תודה רבה על ההענות והיעוץ

קבצים מצורפים

• s1.JPG
    s1.JPG
    KB 86.1 · צפיות: 26
  • s2.JPG
    s2.JPG
    KB 61.2 · צפיות: 19
  • s3.JPG
    s3.JPG
    KB 100.9 · צפיות: 19
  • s4.JPG
    s4.JPG
    KB 91.5 · צפיות: 21
  • s5.JPG
    s5.JPG
    KB 131.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
@בני2 אשמח לשמוע האם שווה בכל אופן להשקיע בקניית כרטיס מסך בלבד, האם יפתור לי את בעיית האיטיות?
אם כן, האם ניתן להסתפק ביד שנייה (שהיה בשימוש עד שנה)? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
@בני2 אשמח לשמוע האם שווה בכל אופן להשקיע בקניית כרטיס מסך בלבד, האם יפתור לי את בעיית האיטיות?
אם כן, האם ניתן להסתפק ביד שנייה (שהיה בשימוש עד שנה)? תודה רבה.
כמו שכבר כתבו, כל המחשב ישן מאוד. יש סיכוי מסוים שיורגש הבדל אם תקנו כרטיס מסך מתקדם אבל בכלל לא בטוח שזה יהיה משמעותי, וכן יש הרבה מצב שהספק כח שלכם לא מתאים. שוב.. לשם השוואה לדוגמא הRAM שלכם עובד במהירות 665MHZ כיום המירות של הראם היא בין 2400 ל3200...
בקיצור לא כדאי בכלל. גם יש שניה בכאלה דברים לא כ"כ כדאי כי יש בהם הרבה פעמים תקלות וצריך לזה אחריות מסויימת.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת כרגע בעזרה ראשונה. ובהשקעה כספית מינימלית. אם אקנה כרטיס מסך טוב, אוכל בהמשך להעתיק אותו למחשב אחר, נכון?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת כרגע בעזרה ראשונה. ובהשקעה כספית מינימלית. אם אקנה כרטיס מסך טוב, אוכל בהמשך להעתיק אותו למחשב אחר, נכון?
אם מדובר במשהו יחסית עדכני וברמה
עזרה ראשונה תהיה חייבת לכלול גם הרחבת זיכרון ראם ל 16

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עזרה ראשונה תהיה חייבת לכלול גם הרחבת זיכרון ראם ל 16
דוקא במצב שלה אין משמעות גדולה להרחבת הזיכרון, כי יש לה DDR3 שעובד באזור ה600MHZ, כך שכיון שיש לה דיסק SSD ההבדל לא יהיה גדול ולדעתי לא שווה להשקיע בזה כי זה רכיב שהיא לא תוכל להעביר למחשב החדש.

• הוסף לסימניות
סליחה על הנדנוד, אבל גם המסך שלי ישן נושן... (כ-8 שנים) והפסיק לעבוד. יש סיכוי לתקן? שווה בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה