שיתוף התייעצות, ו--השבת אבדה... *דיוקן בשמן*

• הוסף לסימניות
מעלה לכאן דיוקן בשמן שהתחלתי במסגרת קורס. בבי"ס שבו נערך הקורס התקיימו שיפוצים, וציורי שמן שהיו שם נאבדו---
וכאן שאלה:
יש לי תמונה מאמצע העבודה. עלה בדעתי לצלם בהדפס שמן על קנווס, ולהמשיך את הציור על זה. מישהו יודע לומר לי אם צבעי שמן עולים על זה טוב?
שאלה שניה- אם מישהו מוצא את הציור (התקדם טיפונת מאז התמונה שצירפתי כאן) מוזמן לקיים מצוות השבת אבידה... (אם כי אני מאמינה שהציורים כבר נשרפו בהר הזבל)
ושאלה שלישית- מה אומרים על הציור...? (הראשון תמונה מקורית, השני ציור באמצע העבודה.)
IMG_9552.JPG
דיוקן שמן באמצע עבודה1.jpg

• הוסף לסימניות
זה הסגנון שאני הכי אוהבת, זה מה שיש לי לומר, כי זה מצד טחד מדוייק מאד ומצד שני רואים שזה ציור שמת דגש על צורות וצבעים באופן שמשדרג תתמונה וזה מה שציור אמור לעשות, לא רק ריאליזם כי לזה יש צילום..

צר לי שאבד הציור שלך.. ממש יפה! וואו ענק.

• הוסף לסימניות
וואו איזה יופי!

• הוסף לסימניות
סגנון יפהפה!
הלוואי שתמצאי :(

• הוסף לסימניות
ואוו ציור מהמם
מקווה שתמצאי את הציור

• הוסף לסימניות
האופי זועק מהדיוקן
מעולה!

• הוסף לסימניות
ציור מקסים עם הבעה חיה
ועוד הוספת לו זיק חביב ושובב

• הוסף לסימניות
גם אני אוהבת את הציורים בצורה הזאות ממש יפה ומדויק מלא חיים חבל על הציור שאבד

• הוסף לסימניות
ואווו !!
ציור מושלם !!!

• הוסף לסימניות
ממש בול נשאר רקע ודיוקים

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע לומר אם אפשר לעבוד עם צבעי שמן על קנווס מודפס?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע לומר אם אפשר לעבוד עם צבעי שמן על קנווס מודפס?

אני עשיתי את זה הרבה,
רק תחפשי מקום שמדפיס על קנבס טבעי איכותי וכמובן ללא צפוי.
הכי טוב קנבס שהצד האחורי אפור או חום

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה הרבה,
רק תחפשי מקום שמדפיס על קנבס טבעי איכותי וכמובן ללא צפוי.
הכי טוב קנבס שהצד האחורי אפור או חום

אחרי ההדפסה עלית על זה עם שמן או אקריליק?
ואיפה הדפסת?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אנשים שמדפיסים את היצירות שלהם על קנבס
אח"כ בשביל לתת להדפס מראה טבעי מקורי הם צובעים עם צבע שמן שקוף
יש עוד סגנון שכמה ציירים משתמשים, לוקחים תמונה אמיתית של ארוע[חתונה, בר מצוה] או סתם תמונת פוטו טובה
עושים יצירת שמן על קנבס ובמרכז או במיקום המתאים מדביקים היטב את התמונה, מוסיפים צבע בשולי התמונה-
כדי לטשטש את המעבר שבין הצבע והתמונה, אחרי כמה ימים\שבוע שמתיבש צובעים בשקוף את התמונה כדי שייראה
כאילו זה חלק מהציור :) ;):p,
אבל אז צריך לשמור שכיווני המריחות של המכחול יהיו 'הגיוניים', לא סתם מריחות על הפרצוף
חברה שלי עשתה ציור מדהים של הסקולענער רבי זצ"ל עוד בחיותו, ונתנה לבעל עסק שידפיס לה, ההוא טען שחבל
עכשו להדפיס ועדיף לחכות, כי אחרי הפטירה זה יהיה שווה המון, הוא היה מוכן לשמור לה בינתיים על הציור,
אחרי פטירת הסקולענער באה לדרוש את שלה, אבל... הוא לא מוצא את יצירת הפאר שלה
בנס היא הספיקה לצלם ולשמור בכרטיס, אז היא הדפיסה ומרחה בשמן שקוף
אבל היא לא שמרה על כיווני מריחה טובים, ולדעתי זה מוריד הרבה מהערך, חבל

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אנשים שמדפיסים את היצירות שלהם על קנבס
אח"כ בשביל לתת להדפס מראה טבעי מקורי הם צובעים עם צבע שמן שקוף
יש עוד סגנון שכמה ציירים משתמשים, לוקחים תמונה אמיתית של ארוע[חתונה, בר מצוה] או סתם תמונת פוטו טובה
עושים יצירת שמן על קנבס ובמרכז או במיקום המתאים מדביקים היטב את התמונה, מוסיפים צבע בשולי התמונה-
כדי לטשטש את המעבר שבין הצבע והתמונה, אחרי כמה ימים\שבוע שמתיבש צובעים בשקוף את התמונה כדי שייראה
כאילו זה חלק מהציור :) ;):p,
אבל אז צריך לשמור שכיווני המריחות של המכחול יהיו 'הגיוניים', לא סתם מריחות על הפרצוף
חברה שלי עשתה ציור מדהים של הסקולענער רבי זצ"ל עוד בחיותו, ונתנה לבעל עסק שידפיס לה, ההוא טען שחבל
עכשו להדפיס ועדיף לחכות, כי אחרי הפטירה זה יהיה שווה המון, הוא היה מוכן לשמור לה בינתיים על הציור,
אחרי פטירת הסקולענער באה לדרוש את שלה, אבל... הוא לא מוצא את יצירת הפאר שלה
בנס היא הספיקה לצלם ולשמור בכרטיס, אז היא הדפיסה ומרחה בשמן שקוף
אבל היא לא שמרה על כיווני מריחה טובים, ולדעתי זה מוריד הרבה מהערך, חבל

שווה לקרוא תאנקדוטות שלך :)

וואו טוב לדעת כל מה שציינת כאן זה מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה