- הוסף לסימניות
לאמישהו יודע האם יש באילת חנות זולה יותר מKSP?
הכל תלוי בצרכים. בדרך כלל 128GB הוא די והותר. בודאי לצילום ג'ייפג. סאן דיסק מאוד אמינים.יש???
אני לא חזק בכרטיסי זיכרון.מקפיצה.... " איש כתום " אפשר המלצה וקישור לכרטיס זכרון מומלץ ומקסימום גיגה? ... תודה !!!!!
היא רוצה עדשה 50MM כדי להתחיל
כתבתי לפני כמה הודעות, לצילומי חוץ מומלץ 85 מ"מ ולא 50.אשמח לדעת מה לומר לה לקנות במקום עבור צילומי חוץ בעיקר.
עלי אקספרסלבת שלי יש מצלמת RP עם עדשה 85 מ"מ תואמת
ואבד לה באחד הצילומים הכיסוי של העדשה
איפה אפשר לקנות חלקי חילוף?
קודם כל תנסי לעשות כיול לעדשת טמרון שלך דרך המצלמה.אשמח אם מישהו יכול לענות
יש לי כרגע מצלמה 5D MARK 4 + עדשה 24 - 70 של טמרון
יש לי הרבה פספוסי פוקוס ובעיות חדות,
לכאורה הבעיה בעדשה שנשחקה כבר וכבר תוקנה בעבר,
חושבת אולי להשקיע את ה 24-70 של קנון,
השאלה אם יש צורך לכייל גם את גוף המצלמה ואיזה עוד אופציות יש אולי ביותר זול מבחינת עדשה חדשה
שיתאים גם לניו בורן סטודיו וחוץ
מה זה אומר וכל כמה זמן זה קורה?יש לה את הבעייה הידועה של מכלול צמצם שקורס אחרי כמה עשרות/מאות אלפי קליקים.
שצריך החלפה. התיקון לא זול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים