דרוש מידע התייעצות חשובה למבינים!!!! מה נראה לכם!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום למשתמשי הפורום היקרים יש לי שאלה להתייעצות בנושא שנוגע לי למעשה ממש
אני מחפש את דרכי בעולם עדיין ומחפש ישיבות ללמוד בהם סגנונות שונים מכל הגוונים כולל חב"ד ועוד , ואמנם כיון שאני רוצה לשמור על יציבות ולא לנדוד כל הזמן אז אני מסופק מה לעשות , והשאלה היא כמה זמן לוקח להכיר מקום חדש כדי לדעת אם יהיה טוב לי לחיות שם ביום יום שלכאורה צריך איזה שבועיים ממש לדעת ואם כן אני יצטרך כל פעם להיות במקום שבועיים וככה לדעת ויש לי כרגע איזה שלוש סגנונות לפחות שאני רוצה לדעת ועכשיו נזכרתי בעוד אחד,
מה אתם אומרים כמה זמן צריך כדי לדעת על מקום אם הוא טוב לי

• הוסף לסימניות
אתה מוכרח לדעת לקבל החלטות,
אי אפשר כל החיים לנסות דברים, אם אתה מתלבט על חליפה, אתה לא מנסה כמה ימים, כך בכל החלטה.
תכתוב על נייר את השיקולים, ותמחק אופציות, ככה תקבל החלטה הכי פחות גרועה.
דע לך שעצם קבלת ההחלטה, היא בשורה טובה, ותרגיש טוב עם זה.
אם אתה מתקשה להחליט לבד, לך לרב או למישהו שאתה סומך על דעתו.
זו ההשתדלות שלך, ומכאן בע"ה תהיה לך סייעתא דשמיא.

קוה אל ה' חזק.

• הוסף לסימניות
קודם כל תתאפס על עצמך ותחליט מה ואיפה אתה רוצה להיות...

• הוסף לסימניות
"בדיוק" מישהו שאל את שאלתך גם בפורום לתורה, עיין שם ותרווה נחת:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה