דרוש מידע התייעצות לגבי אייפד

• הוסף לסימניות
לאחר כמה נסיונות עם כל מיני סוגי נגנים - MP
החלטתי שאני רוצה לנסות כיוון חדש
נמאס לי שאני לא יכולה להישאר בתפריט תיקיות עם בלוטוס, ושאין רשימות השמעה, ויש רמקול חיצוני מובנה וכו' וכו'
אשמח לשמוע מה לגבי אייפד או אייפד ננו
הבנתי שבאייפד ננו צריך להתקין תוכנה מסוימת כדי להכניס שירים, האם זה כך גם באייפד רגיל?
וכן, האם במקום עם וויפי תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט באייפד? או שהוא כמו כל נגן?
אשמח לתשובות והמלצות
תודה.

• הוסף לסימניות
לאחר כמה נסיונות עם כל מיני סוגי נגנים - MP
החלטתי שאני רוצה לנסות כיוון חדש
נמאס לי שאני לא יכולה להישאר בתפריט תיקיות עם בלוטוס, ושאין רשימות השמעה, ויש רמקול חיצוני מובנה וכו' וכו'
אשמח לשמוע מה לגבי אייפד או אייפד ננו
הבנתי שבאייפד ננו צריך להתקין תוכנה מסוימת כדי להכניס שירים, האם זה כך גם באייפד רגיל?
וכן, האם במקום עם וויפי תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט באייפד? או שהוא כמו כל נגן?
אשמח לתשובות והמלצות
תודה.
נראה לי שכבר לא מוכרים אייפוד ננו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכבר לא מוכרים אייפוד ננו.
מצאתי מקום שכן מוכר
נדמה לי שיש בו בלבול מסוים. אייפד הוא טאבלט ולא נגן

אייפוד הוא נגן

לא יודעת אם יש דגם שלא קולט ויפי
אני באמת לא ממש מבינה בנושא, לכן אני שואלת
את יודעת האם אייפוד מתחבר לוויפי?

• הוסף לסימניות
אייפוד-סוג של נגן תוצרת APPLE
אייפוד ננו - כנ"ל, דגם קטן.
שניהם כבר לא מיוצרים או נמכרים.

אייפד-טאבלט איכותי של החברה הנ"ל. בלתי ניתן לחסימת הגלישה, בגדול, ולכן לא מומלץ.

לגבי האייפודים למיניהם, ככל ותצליחו להשיגם כיד שניה. כנגן, ממש עדיף לוותר. מאוד מסובך ללמוד להעביר לשם שירים וכו', והוא 'מכיר' רק מחשב אחד. זאת אומרת שאי אפשר לחבר אותו כל פעם למחשב מזדמן ולהעתיק אליו משם שירים.

• הוסף לסימניות
שכחו לציין
שהם שרובם סמארטפונים לכל דבר ובלתי אפשרי לחסום אותם במאה אחוזים

• הוסף לסימניות
היה לי לפני שנים ונאבד (אייפוד ננו).
הבנתי שכבר אין להשיג
הוא היה נגן מושלם

איפה מצאת? יד שניה או חדש?
אין חדש יש יד שניה לי אישית יש אחד שהוא קצת מנופץ המסך אם יש אופציה לתקן אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי, עד לפני כמה ימים, והוא שרד שנים (עוד היה של אמא שלי...). ממש לא הרגשתי בבעיות הנ"ל, היה פשוט מאוד להעביר שירים. גוררים, פשוט. אפילו סיום חייו לא היה בגלל קלקול במכשיר עצמו, אלא המטען נשבר ונתקע בפנים... אם מישהו יודע איך לתקן, אשמח.
מה שכן- לא יודעת איזה היה לי, אבל הוא בלי בלוטוס ובלי שום שכלולים, מסך, אינטרנט וכו'- רק שירים. כזה-
1621708610602.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה